Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja co prawda mam 180 cm wzrostu, ale sporo ważę, bo 86 kg i bardzo cięzko mi schudnąć, naprawdę, do tego dochodzi moja niedoczynność tarczycy, to już w ogóle nawet kg nie mogę się pozbyć. A ważę o 5 kg więcej niż przed ciążą. Zazdroszczę figury 

Jak tak stanęłam i poobserwowałam z boku to miałam niezły ubaw 

Ba! Chwilę potem wyszłam z pokoju (jeszcze nie spał) i nie było nawet słowa sprzeciwu. Po prostu zasnął 
jeszcze jestem w szoku 

gdy prosze zeby zobaczyl i probowal slysze ze nie umie i moze w necie pisze jak
zawsze ojczym go wyreczal
ale w zimowych chodzic nie chce bo poro za kostke, staje i probuje zdjac
Brawa dla Szymka, tez musze sie zdecydowac na samodzielne zasypianie, u na musi byc muzyka dla dzieci a dokladnie 2 piosenki(teciowa za te kolysanki gada)no i musze poglaskac chwile po plecach
, tesciowa nie powazna , przyjdzie czas i pora wszystko bedzie sam robił a moze nawet na nocnik nie siadzie tylko od razu na kibelek kto to wie , a wogóle to czym sie ma bawic w koncu to chłopak piłeczki i samochodziki to ulubiona zabawka synka