Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze kiedys pomysle
biedna malutka oby szybko wyleczyli paskudztwo
(pytanie retoryczne)...Camilia to homeopatia, a ja w homeopatię wierzę - już nie raz mi pomogła.
. Nie musimy byc psychologami dzieciecymi zeby moc miec wlasne dziecko. Kto powiedzial ze mamy byc idealni i nie popelniac zadnych wychowawczych bledow? kto powiedzial ze trzeba przeczytac wszystkie poradniki zeby sobie poradzic z maluchem? ja nie wierze ze istnieja idealni rodzice, ktorzy dokladnie wiedza jak sobie radzic z dzieckiem. I szczesciarze ci, ktorym dziecko wyszlo takie bezproblemowe, bo wlasnie sek w tym, jak radzic sobie z dzieckiem, z ktorym sa jakies problemy w ktorejs z dziedzin: czy to jedzeniowych czy zwiazanych z zachowaniem czy ze snem... Musimy sie dostosowac do nich a one do nas,(jak to sie mowi DOTRZEC) musimy zrozumiec ze to dzieci, ale takze nie zapominac ze to zdecydowanie zbyt madre bestie zeby ignorowac niektore ich wybryki. Poprostu nauczyc sie na wlasnej skorze co zrobic i jak sie zachowac. Cierpliwosci Sylwiu i uwierz, ze konsekwencja (moim zdaniem) jest najlepsza rzecza jaka mozna zaaplikowac dziecku. Dzieki niej zna limity.
A ja niedługo będę mistrzem panowania nad sobą, podobnie jak emka. Czasem się zastanawiam kto czyj charakter bardziej szlifuje - ja Szymka, czy Szymek mój.

:-)
a dlaczego się tak cieszę?! Bo pierwszy raz zjadła coś sama, i na dodatek o tej porze wczoraj nic nie jadła - nie chciała. A dzisiaj sukces