reklama

Lipiec 2011

Witajcie, kochane ja dziś od rana sprzątanko.... bo dziś mam księdza ... przynajmniej jutro i niedzielkę się pobyczę na calego... za ferie których nie mialam....
Dziś w nocy i rano bolal mnie brzuch.... moze za duzo poćwiczylam wczoraj z babkami... a moze dlatego ze sie nie mogę wypróżnić... ech....
Mąż robi obiadek ziemniaczki z gobąkami i surówką z pora i jabluszka.... uwielbiam jego surówki robi przepyszne....

reklama
Hahahahah kurde dziewczyny czy dzis mamy dzień smiechu :-D ?? o matko surówa z pora mniamm a ja juz taka pełna :-( zuzu zostaw mi trochę :zawstydzona/y: :-D chyba okna jutro umyję jak będzie taka pogoda jak dziś hmmm mąz wolne ma jutro to pomoże :-D

Ostatnia edycja:
Zuzu, no to zazdroszczę.. Mój niestety nic w kuchni nie robi, no czasem pozmywa, ale tak to... :no:
Kiedyś mi zrobił kolację - patrzę a na talerzu taka surówka kupna, którą uwielbiam zresztą, ale ułożona w kształt serduszka i gwiazdki.. Pytam - kochanie a jak Ty to tak ładnie ułożyłeś? A on na to z mega powagą - wycisnąłem przez foremkę do ciasta. :-D

przez te zakupy musiałam nadrobić ze 4 strony czytania..... fakt, że większość o jedzeniu....:))

co do badań to ja też prywatnie do ginekologa chodzę, ale badania robię w przychodni - mają kontrakt z nfz, ale mam też abonament - jeżeli skierowanie jest od lekarza prowadzącego ciążę to jest za darmo.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry