reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kochane moje! Jak ja sie stesknilam...no jeszcze tylko dwa dni i bede w domku.. wtedy znowu codzienna prasowka na lipcoweczkach obowiazkowa...ale pewie nie nadrobie czytania na watku codziennym, chociaz bardzo mnie ciekawi co u Was wiec nie wiadomo, moze sie skusze :) :)
Brzucho mi cos wywalilo przez ostatnie pare dni, wiec pewnie w przyszlym tyg wstawie zdjatko.. no a 4 lutego znowu na usg :)

Pozdrowienia z zielonej wyspy!

Ja też się zdrzemnęlam, moj mąż tak słodko spał, więc postanowiłam mu towarzyszyc. Od razu usnęłam, ale dobrze mi to zrobiło. A po nocy znow będę buszowac po necie!

AA i zapomnialam przywitac nowe mamuski lipcowe!! Wiec WITAM :-)
Az sie zdziwilam jak spojrzalam na moj suwaczek, ze to juz 18 tydzien, jak to szybko leci! Jakos nie liczylam tych dni tutaj:)

Troszke nakupowalam, ale najwiecej dla Michasi.. dla dzidzi tak nie chcialam kupowac bo nie wiedzialam w jakim kolorze hehe a neutralne tak mi sie nie podobaly.. No ale jak tylko sie dowiem to siostra obiecala ze mi nakupue te co mi sie podobaly.. a dzis kupilam taki sliczny kocyk mieciutki:) No i troche bodziakow..
Nawet sobie kupilam taka bluzke ciazowa tuniczkowa..w sam raz na rosnacy brzucho!

No w sume Milka moja to sie najbardziej oblowila tu:-) ale niech jej bedzie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe sama sie z siebie nabijam, ze przyjechalam tu przeciez na urlop, odpoczac od mojego ciezkiego zycia i pracy w Polsce:):)
(chociaz SIEDZE w domku)
No ale urlop to urlop!:-D trzeba odpoczywac!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry