reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Wisienka czekam na wolną łazienke wykąpie się i do wyrka a co do chodzenia o dziś nawet z domu nie wyszłam... zakupy wczoraj robiłam:zawstydzona/y:
Anulka przykro mi, pogodzicie się nie ma co się smucić ...buziam:blink:

reklama
To taki mamy dzisiaj leniwy dzień dziewczyny :) Ja to dzisiaj o 13 spałam, a potem dalej lenistwo. M. w pracy a ja nawet na chwilę z domu się nie ruszyłam. Jakiegoś mam lenia strasznego.

A dowiedziałam się dzisiaj że moja koleżanka też jest w ciąży i to lipcowo, bo ma teraz 5 tydz. :)

Babolce ja też mam lekki brzuszek-ale to na pewno te słynne wzdęcia i brak pochamowania we wcinaniu ciasteczek hehehe

Wisieńko cieszę się, że zakupy udane

danuska to razem z koleżanką ciąże przejdziecie- to bardzo zbliża :-)

Moja córa dziś wulkan szalała z koleżanką -skakały szalały ganiały się więc liczę na to, że szybko zaśnie :-D

wychodzi na to, że ze wszystkich objawów u lipcówek najpowszechniejszym jest wzdęcie:) a to niezłe, bo jeszcze niedawno w ogóle nie wiedziałam, że to może się w ciąży dziać. Raczej bałam się mdłości, zachcianek i humorków... a tu balon!

witajcie dziewczyny, chetnie się do Was dołącze, wygląda na to że w okolicach 20 lipca zostanę mamą, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i szybko nam miną 8 miesięcy, pozdrawiam

Myśa witaj coraz to wiecej nas:) fajnie :) oby tak dalej:)
a ja zjadlam zapiekanke i cos czuje ze chyba ja zwroce co dziwne nie mialam takich wstretow ale jezyk kolkiem staje...bardzo glowa mnie boli wiec mykam na lozeczko palulu... do jutreka kochane jeszcze male ciezarowki;)

ja mam tak samo jak Wy, strasznie wzdęty brzuch zwłaszcza na wieczór, do tego okropny apetyt, zawroty głowy i ból sutków, czasem pobolewa mnie podbrzusze zwłaszcza w pracy jak musze sie zginać schylać i duzo chodzić,bardzo się boje żeby wszystko dobrze sie skończyło a na usg dopiero pójde końcem grudnia więc chyba uschne z niecierpliwości, dobrej nocki wszystkim

Cześć dziewczyny. Ja juz mam po spaniu :( (od conajmniej tygodnia tak wstaję) Skorzystam chyba, że dziecka wstaną najwczesniej za 2 godziny i siądę do nauki francuskiego ;) No bo co tu robić o tej porze?

Miśa, świetnie, ze do nas dołączyłaś. :)

reklama
Corin nie jestes sama tylko ja 7 jak w zegarku i ja pobudka nawet nie jest mi potrzebny budzik:) witam sie niedzielnie ze wszystkimi lasencjami :) ja brak objawow sa tylko te ktore juz wymienialam tzn: bol piersi, wzdecia,siusiu czesto,czasem pokluwa mnie podbrzusze, i syfki na twarzy mi wyskoczyly tak jakby potowki...to chyba tyle zero ciagoty mdlosci dziwne bo wczesniej to juz mialam wrazliwy wech teraz nic...
Milej niedzieli kochane:)

Do góry