reklama

Lipiec 2011

Witam poniedziałkowo:-)

Przeczytałam 3 ostatnie strony tylko, przyznaję się bez bicia:-P oczy mnie starsznie bolą i jak zamykam powieki to mam takie wrażenie jakby były lodowate, dziwne uczucie.

Co do nasiadówek z rumianku, to jak pytałam lekarki w pierwszej ciąży to mi odradziła, nie podała w sumie jakiegoś konkretnego powodu ale powiedziała by wystrzegać się gąrącego. Zapytam z ciekawości tego gina do którego teraz chodzę bo sama od czasu mam problemy, infekcję, szczypie, piecze. Ja stosuje płyn do higieny intymnej z AA ale jakoś na takowe problemy nie pomaga a zawiera kwas mlekowy.

Czy Wasz lekarz powiedział by mąż zrobił grupę krwi? bo mój nie i jak teraz czytam o tym onflikcie serologicznym to zaczynam sie zastanawiać jaką grupę ma mój mąż. Szczerze mówiąc to nie wiem i aż teraz mi głupio, że takich rzeczy nie wiem o nim. Ale muszę sprawdzić bo to ważne.

Zaraz zabieram się do riobienia prawdziwego soku, babcia męża kupiłam nam sokowirówkę, mam mnóstwo owoców i jakoś je połączę:-)

Iwonuś ja też o tym słyszałam i to kolejny znak, potwierdzający moje przeczucie o synku (nic nei wskazuje na dziewczę, wszystkie znaki i moje przecucia to chłopaczek). Moje dzieciątko ma tętno 160:-)

Mailuj ale zrobiłaś mi smaka tą kaszą, takiej jeszcze nie jadłam a chętnie bym spróbowała:-D idź odpocząć by Ci się wszystko ułożyło:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Patrycja zazwyczaj takie rzeczy sa napisane w wypisie szpitalnym lub w starej ksiazeczce zdrowia choc nie wszyscy to maja. Mozesz zapytac lekarza czy jest to konieczne, ale jesli to wasze pierwsze dziecko to mysle ze mozesz byc w miare spokojna.
mailuj to z ciebie taka Wielka Stopa jest? :-D matkoooooo, to jak ty szpilki nosisz z czubkiem? ja nie moge nosic butow ktore maja przedluzany przod bo czuje sie jak w kajakach i zaczepiam o schody :-D jeszcze przez tego duzego palca u nogi musze kupowac byty rozmiar wiekszy i musi byc to obuwie szerokie. Eh... miejmy nadzieje ze dzidzia nie odziedziczy po mnie tego palca :-D

kurcze...wydaje mi sie ze ten moj jaszczur to nie jaszczur :rofl2: wlasnie uwalil sie na reczniku ktory lezy na cieplutkim kaloryferze i sobie tam lezy spokojnie, tylko galami przewraca. Przeciez w terrarium ma lampe grzewcza a ten woli na reczniczku na kaloryferze lezec? boziu to bardziej kot niz gad :-D

Ostatnia edycja:
corin - oby nic już dziś się tobie nie stało trzymam &&&&
marmoladka - witam serdecznie
margerita - rumianek letni do podmycia jak najbardziej .oby szybko przeszło kochana
veronique - to już na 100 % ruchy gratulacje - u mnie cisza :-(
mailuj - zazdroszczę ci tej kaszy :baffled:ja też chcę - nic nie zostało ?:rofl2: a stopa ho ho robi wrażenie :-D

Patrycja
mailuj to z ciebie taka Wielka Stopa jest? :-D matkoooooo, to jak ty szpilki nosisz z czubkiem? ja nie moge nosic butow ktore maja przedluzany przod bo czuje sie jak w kajakach i zaczepiam o schody :-D jeszcze przez tego duzego palca u nogi musze kupowac byty rozmiar wiekszy i musi byc to obuwie szerokie. Eh... miejmy nadzieje ze dzidzia nie odziedziczy po mnie tego palca :-D
posikałam się :-D:-D

em_ka zapytam lekarza ae teraz doczytałam jak pisałyście o tym badaniu Coombsa (nie wiem jak to się piszę) i u mnie wyszedł negatywny więc wszystko chyba ok.

Ja mam rozm stopy 36 czasem 37 a czasem zdarzy się 35:-) pamiętam jak kiedyś pani wysłała mnie na stoisko dziecięce bo ni ebyło butów dla mnie, ale to przez firmę bo miała zawyżoną rozmiarówkę:-) mąż ma tez stosunkowo mała stopę jak na faceta bo ma 42 więc dzieciątko może odziedziczy to po rodzicach:-)

patrycja to mailuj ma stope jak twoj maz? :-D a ja ja prawie dogonilam, z duzym palcem moge sie zaliczac do jej grupy Wielkiej Stopy :-D ahhaha u mnie byl najwiekszy problem z podstawowce jak nosilam trampki i byly takie dlugie ze na prawde co rusz lezalam na schodach bo czubkami zachaczalam. Matko, oby dzidz nie mial takich stop. Moj D ma chyba nr 45 O_o

MADZIA no coz, tak bywa, jedni maja zgrabne nogi a drudzy duze duze palce u nog :-D

Hej dziewczynki! Byłam dzis na wizycie u gina i jestem cała happy!!! Badania wyszły wzorowo, zdążył nawet zrobić przezierność, a Bąbel był idealnie ułożony. Widział płeć, ale prosiłam go żeby mi nie mówił:-D głupio, nie? Ale nie chce wiedzieć, przynajmniej na razie. Grunt, że Maleństwo zdrowe! A tak się bałam tej wizyty. Dostałam zdjęcie, ale coś mi kiepsko idzie rozróżnianie poczszególnych części ciała:tak:

Pozdrawiam serdecznie i postaram się nadrobić całodzienne zaległości.
Ciumki!!!

marta_only ale jestes... to my tu wszystkie jak na szpilkach czekamy na nasze wizyty zeby nam powiedzieli co sie chowa w brzuchu,a ty na wlasne zyczenie nie chcesz? to trza bylo powiedziec zeby zapisal na kartce, a pozniej maz zrobilby zdjecie i umiescil na BB, wtedy ty bys nie wiedziala a my bysmy nie pekly z ciekawosci :-D ale fajnie ze wszystko ok :-) i skoro u ciebie bylo widac plec to w takim razie z mojej lekarki niezla malpa byla, bo powiedziala ze nawet patrzec nie bedzie, ze sie dowiem w marcu :-( ehh..

reklama
em_ka hehe z tym palcem to dajesz popalić:-D ooo mąż faktycznie ma sporą stopę, może maluch tego nie odziedziczy po Was:-D ale jak się urodzi to zapytaj lekarza jak wyglądają jego palce, ciekawe jaką zrobi minę:-D

mmarta_only to super wieści!! gratulacje kochana:-) ale kurde, że nie chciałaś płci poznać, ja to czekam z niecierpliwością a Ty nie chciałas wiedzieć;-D a będziesz w ogóle chciała poznac płeć czy chcesz niespodziankę? wstaw zdjęcia USG:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry