• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny. Miałam gości od rana. Z mojej miejscowości. Kolezanka z męzem i dziecmi. Chrzciłam jej córke.
Nadal niestety nie czuję się dobrze.A co u was?
Ide się rozejrzeć po postach:-)

reklama
hehe no to ja mam 78% dziewczynka 22% chłopak...oby to była prawda...:-D
A ubezpiecznie to w moim przypadku to nie bedzie przyspieszenia bo nie jestem obywatelem kraju i oni tu starają sie utrudnić żeby przyjezdni od nich kasy nie ciągnągneli;/

orchidea, em_ka dziękuję wam serdecznie za radę może rzeczywiscie to rościągająca się skóra, posmaruję kremem a jak będę na wizycie to powiem ginowi.
Zrobiłam sobie mega wielka sałatke owocową mniam:-D Z tego testu wychodzi mi chłopczyk, z broby też wychodzi mi chłopczyk, tak ją pościskałam że mam całą czerwoną:-D z tablic też wychodzi chłopczyk i z obrączki :-) a jak z tą V w oku na białówce? jak jest w lewym to DZ a jak w prawym to CH

Iwonus ja tez mam bliznę po cesarce i tez mnie boli od czasu do czasu. Mój gin powiedział, ze to zrosty bolą bo się rozciągają. Nie wiem jak u ciebie bo ja miałam cesarkę lata temu a może u ciebie świerza ta blizna:-)

No - z testu wyszło mi, że dziewczynka. Ale może już w piątek na wizycie lekarz zdradzi mi płeć. Chyba, że wczesniej zadzwonią z wynikami amnio.
Ja mam przeczucie, że będzie chłopak.;-)

gocha witaj w klubie ja w pt tez na wizyte biegne i byc moze bede miala usg połówkowe
iwonuś mnie szef po cc bolał na poczatku ciazy na razie cisza ale ja mialam poród wczesniej i nie wiadomo jak sie bedzie macica i szef zachowywał

reklama
a ja z innej beczki teraz czy któras z Was korzystała z kursó w ESKK?? poprosze o opinie bo nie wiem co robic a wpakowac sie w koszty to łatwo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry