• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Przypomniało mi się co ja dziś odwaliłam, jednak ta ciąża to mnie zakręciła:):) Włączyłam piekarnik, żeby się nagrzał, i zapomniałam wyjąć z niego patelni z plastikową rączką..była juz cała gorąca jak chciałam wstawiać jedzonko, ale na szczęście się nie zaczęła topić..tylko troszkę plastikiem śmierdziało:) mówię wam ciągle czegoś zapominam..

reklama
dodi przybij pione:-D ja zaczynam się bac ze w koncu dzieci pogubie :baffled: wszystko mi ginie:confused2: zapominalska sie zrobiłam że szok wiecznie chodze poirytowana :nerd:

zrobiłam ten super test 52% dziewczynka 48% chłopiec ;-)

Ostatnia edycja:
Wisieńka witaj krajanko ;) no prawie bo ja w sumie od dwóch tygodni w okolicach wrocławia

Wszamałam jogurt truskawkowy a potem dwie kromki z masłem bo nie mogłam się zdecydować na co mam ochotę :sorry:
U mnie też na razie +4, no może nawet niecałe :-p

u mnie wychodzi według tego chińskiego chłopak. no ciekawe...

Witam kochane,
byłam dziś pokazać się ginowi i zapytać o te moje skurcze w brzuchu i twardnienie... Powiedział, że tak się czasem zdarza ale mam brać 3 X dziennie nospę. Jeśli mimo tego brzuch będzie się spinał i twardniał mam dzwonić do niego, a za tydzień iść na kontrolę. Oprócz tego odpoczywać i prawie nie pracować. Eeeh trochę się martwię, bo dziś jak na razie zdążyłam wziąć tylko 1 nospe ale brzuch twardy ciągle...

Mnie wg tego chińskiego tez wychodzi chlopak, a lekarz jak na razie twierdzi że dziewczynka...Może się myli hehe

No ale w zeszłej ciąży też mi chłopak wychodził..a mam córkę..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry