• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Ihihih Maqnio na zdrówko "Pyszny nie ??? " :-P
Ajj to terazsie troche zmartwilam na ostatnim Usg Pani doktor widziala no jak zwykle serduszko iiiiiii zołądeczek :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a teraz takie pukanko mam delikatne jakby gazy od srodka :| babelki pekaly

reklama
tez dzis wypilam kefirek, chcialo mi sie bardzo i trafilam na taki dobry, szczypiący w jezyk ;-)

veronique, nic zlego sie nie stanie, ale to najlepszy czas na pomiary maluszka i na zbadanie organów wewnetrznych, bo teraz maluszek ma cienka skórę, a później maleństwo zaczyna obrastać tluszczykiem ;-)

Uhmmmm to moze dlatego steraz doktor mi nie chce zrobic USG chociaz dziwne bo to 19 tydzien :/ bedzie ... mam nadzieje ze wszystko beddzie dobrze ...
Moge poczestowac smazona kielbaska z cebulka ziemniaczki mizeria :)

Niczko wszystko będzie dobrze, ale troche dziwne ze ginek nie che teraz robic usg, ale na pewno na nastepnej wizycie bedzie ci je robił, pewnie ok22-24 tygodnia, moze ma jakies swoje zasady, z drugiej strony moze nie chce robic teraz bo wie, ze i tak dzidziol jest za mlody i nie chce niepotrzebnie cie badac a ok 22-24 tygodnia, bedzie juz pewny, ze wszystko pieknie poprzez usg zobaczy:)
a syropek..hm..pije za zdowie:) mnie też babeli pekaja, tak jakby ktos nurkował :)
mizeria???? juz lecę!!!!
corin wyglada przepieknie, pisze sie na całośc, tylkoza kurczaczka podziekuję, resztę wcinam przez kable:)

maqnio masz rację z tym zamartwianiem,myślę,że każda z nas tak ma :baffled: radość z każdego kopniaczka, z bicia serca dzidzi z tego ,że rośnie i nasze brzuszki to odzwierciedlają ...ale obawa czy aby napewno wszystko dobrze no silniejsze to od nas i nie zmienimy tego...teraz mam nerwa czy powie,że wszystko ok itd.. no ale najważniejsze myśleć pozytywnie ;-) Corin wygląda serio przepysznie :-D Veronique mizeria to ja sie piszę !! :-D Z chęcią poprawie po obiedzie hahaha

elleth kuruj sie kochana, ja tez od dzis pije *spam* i staram sie ratowac resztki mojego zdrowia:)
corin jak sie zładujemy do ciebie na zarełko to na pewno na dwa dni nie zostanie:)

maqnio dzięki kochana udało się, zawsze można na Ciebie liczyc:tak::-) Ja mam dzis na obiadek gołąbki zawijane w włoską kapustę ziemniaczki z koperkiem do tego kompocik z własnych wisieniek:-D Zapraszam okoloce Płocka;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry