reklama

Lipiec 2011

ja to bym wolala pierwsza, wyobrazcie sobie mnie, jako ta z tych ostatnich, co przeczyta wszystkie historyjki z porodowki , wasze przezycia a pozniej bede po tym wszystkim tak nakrecona ze nie wiem czy ze strachu nie urodze :-D

reklama
dziewczyny, a jak to jest z CC, jeśli ma się wskazania od lekarza specjalisty do CC, to ginekolog prowadzący może nie wziąć tego pod uwagę i kazać rodzić naturalnie?

psota a to nie jest tak, ze w zaleznosci od tego jakie byly wskazania do cesarki ? bo jesli np masz wskazanie do cesarki bo masz krwiaka ktory moze peknac to raczej zaden lekarz nie karze rodzic ci naturalnie

em_ka nie ma co sie nakręcac, każdy poród inny..kiedyś znajoma powiedziała, że woli rodzic niż chodzic do dentysty, wiec co kobieta to historia..ty akurat możesz swój wspominać super, a kto inny będzie mówić: nigdy więcej:)
ale chyba dalej wolałabym być w tej błogiej nieswiadomości:) ale niestety juz wiem jak to smakuje..i żadna historia juz mi nie straszna! Masz fajnie, bo pierwsza dzidzia więc teoretycznie wiesz co cię czeka, ale w praktyce to zawsze inaczej:)

Ja też mogę w czerwcu, a co! Byle bym zdążyła wszystko przygotować i impreze baby shower zrobić, bo już koleżanki zapowiedziały, że się na nią szykują. :-)

psota jeśli masz zaświadczenie o wskazaniu do cc to ginekolog podejmuje ostateczną decyzję, ale zazwyczaj biorą pod uwagę takie rzeczy i ustalają termin 2 tygodnie wcześniej na cc. No i miej to przy sobie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry