reklama

Lipiec 2011

dzięki dziewczyny - czyli jeszcze mam czas na ten test.. faktycznie nie będę się zgłaszać na ochotnika w takim razie :) skoro to takie paskudne do wypicia, a cukier miałam ostatnio dobry, zobaczymy, czy za dwa tygodnie jak będę miała wizytę to gin coś wspomni...

a ja jeszcze chciałabym wrócić do pytania o ciuchy, ale takie dla odmiany dla nas - znacie jakieś fajne i niedrogie sklepy? szczególnie pytam o spódnice i sukienki, bo już mam dosyć tych jeansów na okrągło.... ale jakieś fajne rybaczki mogłyby być :-)

a jutro mam USG połówkowe... i się kurde już stresuję:-(, trzymajcie kciuki pliiiiiis

reklama
Pippi nie znam upodobań, ale ja sporo fajnych rzeczy kupilam na Allegro, inowych i uzywanych. W mojej miejscowosci nie ma bowiem zadnego sklepu z ciazowymi ciuszkami a do wawy mam 1,5 godz jazdy wiec nie fatyguje się

mamucica gratuluje ja i dzidziolek super,że wszystko dobrze no i parka jeszcze super :-) Poszłam na spacer ale krótki był hihi bo deszcz u mnie zaczął padać :no: dobrze,że zimno nie jest bardzo,teraz pierogi jem i barszczykiem popijam ma któraś chęć ???

dzięki sestina zerknę, tylko ja mam taki problem psychiczny chyba, że muszę wszystkiego dotknąć, zmierzyć, bo coś mi się podoba w necie, a potem na sobie już niekoniecznie :-)
a jeszcze mam wrażenie że nie dość że te ciuchy cholernie droige a szkoda mi kasy na kilka miesięcy to jeszcze jakieś takie to wszystko wielkie i niemodne
a ja bym chciała coś na czasie - sexy mama a nie jakiś namiot na brzuch :-D

Czesc dziewczynki :)
Mała monis - gratuluje Filipka, a Tobie Mamucica córci :)
Gocha nic sie nie martw, Tosiek na pewno zdrowy jak rybka! :)

Pippi - ja mam juz skierowanie na to badanie z glukoza i bede w ok 22tyg jak je zrobie, moze w 23.
Ale zdziwiłam sie jak to przebiega:
Oddajesz krew na czczo, potem wychodzisz, wypijasz ta glukoze, czekasz godz i oddajesz krew znowu, wychodzisz, czekasz dwie godz i oddajesz ponownie. Matko ile to trzeba czekać, i to bez jedzenia!!!? :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry