reklama

Lipiec 2011

Orchidea wiem wiem nie zamierzam wymienac szafy, rozumiem to ale najgorzej jest gdy hormony szaleja placze bez powodu a tu przynjamniej mam zawszze to przed narzeczonym wytlumaczenie bo juz patrzy na mnie jak na wariatke gdy tak rycze nie wiedzac czemu, juz 2 noce plakalam wytrzymac nie moglam:wściekła/y:

reklama
wisieńka :*:* no to tak mała monis będzie miała synka a mamucica córkę i wyszły jej dobre wyniki amnio :D temat ubrań ciążowych i wyprawek jak najbardziej ciągniemy ile sie da dzidzie zdrowe kopią hihi i chyba tyle anula echh nie płacz słońce ja wiem,że czasem same te łzy ciekną miejmy nadzieje,że te hormony sie unormują :tak: a ja leżę i czuje co jakis czas dzidzię właśnie małż wrócił i od razu ręka na brzuch hahaha aa Anulka i ja mojemu mówię jak mi nagle leca łzy,że nie zwracaj na mnie uwago zaraz mi przejdzie a on sie patrzy jak na kosmitkę

Hej Lipcoweczki, witamy sie po przerwie.:-)

U nas wszystko dobrze, jestesmy juz przeprowadzeni i w koncu mamy internet.
We wtorek jedziemy na usg polowkowe i juz tupie nozkami.:-D Maluch napedzil mi stracha, bo przez 3 tyg. prawie nie dawal o sobie znac.:-( Bardzo sie martwilam, ale serduszko ladnie bije 146 uderzen/min., no i juz sie z powrotem ozywilo.:-) Polozna powiedziala, ze to prawdopodobnie przez polozenie lozyska...:sorry2:

Gratuluje synkow i coreczek i jednocze sie w zniecierpliwieniu z reszta nieswiadomych mamus!;-) Pozdrawiam cieplutko, cmok, cmok!

emkamek super,że już po przeprowadzce no i teraz mamy nadzieję,że będziesz częściej zaglądała do nas :-D No to juz pewnie się dowiesz co pod serduszkiem nosisz będziemy 3mać &&

Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki badań krwi i mam podwyższony poziom leukocytów... norma to 4-8 a ja mam 15,2. No i jak do tej pory nie za bardzo sie denerwowałam tak teraz troszkę zaczynam. Na szczęście w poniedziałek mam wizytę u lekarza, ale i tak te parę dni stresu mnie teraz czeka:-(

A mi popsuł sie komputer pożyczyłam sobie od córek laptopa chociaz nie przepadam za nim za bardzo , jednak mój Misiek coś przy nim grzebie moze uda mu sie zrobić

Jak krótko to się urwie jeszcze pech:wściekła/y:

Przeziębienie... niedoleczone zęby ..choroby układu moczowego takie mogą byc przyczyny podwyższonego WBC . Myśle ze nie masz co sie martwic na zapas oby do poniedziaku ;-) Ja tez mialam wyzsze tylko nie pamietam ile jak znajde wynik to napisze

reklama
No właśnie to przeczytałam, ale przeziębiona nie jestem, zęby wyleczyłam przed ciążą (choć dla pewności w środę akurat mam wizytę kontrolną), no a wyniki badania moczy wyglądają ok... A jak nie tak to przeczytałam też, że to mogą być problemy dotykające maleństwa więc się trochę wystraszyłam. Wiem, że do poniedziałku i tak nic się nie dowiem, ale czemu akurat musi być weekend:(
Delikatnie podwyższone miałam już ostatnio ale to było 8 z czymś przy normie do 8, a teraz jest 15,2...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry