reklama

Lipiec 2011

święta prawda;)orchidea

Zobaczcie co maluch koło 20 tyg wyczynia:)

Twój maluch szybko przybiera na wadze. Połyka wody płodowe, ćwicząc układ pokarmowy. Potrafi wypić większą ilość płynu, gdy jest on smaczniejszy. Dziecko rozróżnia już smak słodki, słony, kwaśny i gorzki. Najbardziej lubi smak słodki.
Szybkie ruchy, które odczuwasz niekiedy wewnątrz brzucha to... czkawka. Stanowi ona świetne ćwiczenie płuc i maluch nie odczuwa jej jako czegoś nieprzyjemnego.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sestina, jestem ciekawa skąd wiedzą, że maluch nie odczuwa czkawki jako coś nieprzyjemnego.... :) no chyba, że ktoś to zapamiętał.... :)

oj ja też się stęskniłam za swieżymi warzywkami.... na śniadanie zjadałam biały serek z pomidorkiem.... ale daleko temu pomidorowi było do smaku pomidora.....

współczuję Wam snów o teściowych, chociaż ja akurat absolotnie nie mam co na swoją narzekać.... mi dziś się śnił abstrakcyjny ślub mojego kolegi z podstawówki - niewidzianego od tamtych czasów... coś ostatnio za często wracam do tej podstawówki - a nie był to jakiś traumatyczny czas dla mnie....

jak mnie dziś brzuch swędzi.....!!!

Orchidea, jakaś telepatia;), ale chyba dobrze się rozumiemy:)

Sestina, ja bym nie piła piwa z jakąkolwiek ilością alkoholu, ale jak miałam meeeega ochotę na ten napój, to mój kochany mąż;) wynalazł takie, które ma 0,0%, tak wygląda
IMG_0276.JPG

Balkan, ja z moją teściową żyje w zgodzie, ale jej faceta nie trawię, dlatego ten sen był dla mnie koszmarny... ;)

A co do rozmów tutaj, to racja, u mnie wszystkie koleżanki żyją imprezami i wciąż nowymi facetami, więc o czym mają gadać z kobietą, która jest mężatką i to w ciąży... Prawdziwych przyjaciół...

Ostatnia edycja:
balkan czort wie skad wiedzą, ale myślę ze na czymś tam się opierają;)niezbadana jest wiedza naukowców hhiiii

psota widzisz, fajnie, poszukam. mam chcicę a nic słabszego niz jeden proc. nie moge znalezc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sestina, piwo bezalkoholowe, to jak pasztet sojowy - pachnie i wygląda jak prawdziwy, a smakuje..... lepiej nie mówić.... ja się do tej pory raz napiłam wina bezalkoholowego (0,5%), ale tez tylko mały kieliszek..... jak już masz straszną ochotę to możesz dla zabicia własnego sumienia jeszcze je rozwodnić, ale z drugiej strony po prostu lepiej nie pić.....

Kurcze 1szy raz takie piwo widzę hihi 0.0% powiem Wam,że mama kupiła mi karmi jak tutaj byli i wogóle chęci nie miałam na niego jakoś te 0,5% mnie odrzuciło :-( ale poszukam takiego 0.0% chyba takie możemy raz na miesiąc wypić ??? psota daj spokój serio nie mam o czym rozmawiać z koleżankami,i zauważyłam odkąd piwka nie piję papierosków nie palę to straciłam znajome :baffled: jedyne moich dwóch kolegów (para) się odzywa do mnie i wiadomo z geyami można o wszystkim pogadać ....

Sestina, tego piwa nie musisz rozcieńczać ma 0,0%;) to Balkan wino Ci kazała rozwadniać;)))

Orchidea, no u mnie też kumple się bardziej interesują niż te domniemane przyjaciółki,eee, szkoda nerwów. Ja bym też nie ruszyła z 0,5% alkoh.;), ale to 0,0% wypiję raz na miesiąc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry