reklama

Lipiec 2011

No dała mi dzinsy sztruksy jasne sukienki bluzki na lato na teraz tuniczki więc chyba mi starczy no a dziś pisałam z psiapsiółka z rodzinnego miasta też urodziła w czerwcu z.r Lilkę i mówi no mam syna i córke to ubranka naszykuje Ci jak już będziesz wiedziała co więc cieszę się,że ludzie pamiętają o mnie dalsza rodzina sie nie odzywa a znajome tak echhh psota a te dzinsy super

Ostatnia edycja:
reklama
Psota a to jest normalne ze do tej pory 1 kg przytylas? bo moja siora jest w 16 tc i tez 1 kg tylko przytyla.

ja jak na razie mam +5,5 , 6 kg. Zle nie jest ale diety narzucac sobie nie mam zamiaru. Jem jak jestem glodna i tez nie zapycham sie slodyczami.

jak u nas sie tylko zrobi cieplo bede chodzciw krotkich spodenkach na gumce i zaoszczedze na ciazowych ciuchach. Mam takie fajne gatki ktorkie z realu madryt, dosc sporo bluzeczek takze jakos to przezyje :-D

ej dziewczyny a normalne jest to, ze wtrabilam 2 banany, jablko i grapefruita i dalej jestem gloda? :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
em_ka ja też mam tak jak psota po ostatniej wizycie waga stała w miejscu a na początku poszedł 1kg emcia normalne hahaha jak najbardziej dobrze,że wcinasz owocki ale za zielonego grapefruita to bym jesoo nie wiem co oddała :-D

Ostatnia edycja:
a mi sie wydaje ze ja mam zoladek bez dna. Ilez mozna zjesc i dalej jestem glodna, a co wiecej od samego poczatku ciazy mam zgage po jedzeniu i przez to tez czuje sie bardziej glodna. EH...

Em_ka, lekarz mówi, że to normalne. Ja się też nie odchudzam, nie jem słodyczy i białego pieczywa, bo później mam problemy z wypróżnianiem się;))

Anula, są bardzo wygodne i pieknie leżą, jak prawdziwe rurki, ale trzeba uważać na rozmiar, ja zamówiłam L i musiałam wymienić na S.

Orchidea, spokojnie Ci wystarczy ciuchów:) Kurcze, nawet równo tyjemy;)

psota mówiłam,że my jakieś zaginione siostry hahahhahah emcia to ponoć mówią,że jak ma sie zgagę w ciąży to dzidzia będzie miała bujna czuprynkę na głowie

Ostatnia edycja:
reklama
a tak podobno jest ze zgaga moja mama gdy byla ze mna w ciazy miala i ja mialam duuuuzo wlosow, podobno za nic by mnie nie podmienili, mama musiala grzywke chowac w czapce bo w oczy mi wchodzila:-D

psota zmierze sie, tak ze 4 mies przed ciaza w m chodzilam wiec mysle ze moze s beda:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry