reklama

Lipiec 2011

emka apetyt masz tak jak ja ze tez nie pekniemy hahaha:-Daz sie dziwnie ze jeszcze nie wygladam jak szafa;-)
margerita smieszne to jest gdy sie slucha ale przechodzic tego chyba zadna z nas by nie chciala:-(

reklama
Anula hahaha dobra byłaś agentka mała diabliczka hihi em_ka a ja odmroziłam sobie kapuste z grochem hahaha jesoo jaka pyszna ale jedzenie na jednej stronie jest strasznie niewygodne :wściekła/y:

Anula, to Ty super łobuziara byłaś;))

Em_ka, wcinaj! na zdrówko!

Orchidea, jak będziesz miała takiego blond aniołeczka z loczkami, mmmmm, piękności:) Mój synuś będzie rudziutki, matka brunetka a ojciec blondyn;)

dobra cicho!! nie mowimy juz o zarciu. Zerzarlam to co mialam na talerzu i jak na razie nie chce myslec o nastepnej porcji :-D nawet do kuchni nie pojde bo od razu wazuweczka zupeczke do buzi :-D ahahha

margerita winna sie teraz nie czuje, ale zobaczysz co bedzie po porodzie :-D

ja tam i szfa moge byc chlop zlapany:-)jak i dzis maly skacze moj sie smieje ze juz ma zadatki:-)a gdy mialm 4-5 latak babcia mnie pilnowalam weszlam do komorki tam na stol otworzylam czerwona farbe olejna i polalam sobie nogi, babcia mnie myla i plakala bo bala sie ze ojciec bedzie krzyczal gdy wroci z mama a ja palakalam bo maial ulubione biale rajstopy czerwone hahaha oj chodzilam troche z nogami jak bocian:-D
psota ja zawsze chcialam miec rude wlosy az kiedys takie zrobilam ale moj teraz nie chce pozwolic bo podono i tak wredna jestem i mowi ze po co jeszcze ludzie maja wiedziec;-)

Wcale nie musi być rudy ... mój kuzyn ma rude włosy a żona ma czarne swoje i chłopaki jeden blondyn a drugi ciemny :-D właśnie mama dzwoniła ,że dalszemu kuzynowi urodziła się 6ta córka ja pitole :szok: zwariowałabym chyba

Anula uwierz mi ze wiem bo mam takiego syna tzn teraz juz wyrósł ale miałam z nim harcore!!! miał nadpobudliwośc psychoruchową ... ogólnie wszedzie go było pełno, nie chciał chodzic za ręke ....uciekał itddd . drugi raz juz bym tego nie zniosła..... nie dam rady;-)
emka po porodzie jakabys nie była gruba poczujesz sie i tak jak laska uwierz mi ja nie zapomne jak ja sie czułam oczywiscie poki naga przed lustrem nie stanęłam wtedy to byl szok i łzy.Więc zajadaj i nie marudz odchudzisz sie kiedys tam :rofl2:

Ostatnia edycja:
Orchidea, dla mnie, to może mieć nawet niebieskie włoski i tak będę kochać najbardziej na świecie;) To kuzyn szaleje, same córki robi;)

Anula, to Ci ukochany powiedział;)))

reklama
margerita a to sie nie nazywa ADHD? sa takie dzieci, moja mama miala w grupie 3-latkow chlopca. Jakas paranoja! B.mlodziutka mama bo urodzila go jak miala 16 lat, nie za dobrze sie nim zajmuje i chlopczyk tak nadpobudliwy ze w miejscu nie wysiedzial, wszystko porozwalane. Na szczescie moja mama po takim 35 letnim doswiadczeniu wie jak postepowac z takimi dziecmi. Ja nie wytrzymalabym chyba szczerze mowiac.

orchidea to jak mi wyjdzie chlopczyk to zadzwonie do kuzyna i sie zapytam jak to robi :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry