reklama

Lipiec 2011

orchidea moj sasiad ma 6 corek teraz dorosle najmlodsza jest w ciazy z bliznietami jak jej ojciec sie dowiedzial krzyczal ze nic chce kolejnych dziur ale okazalo sie ze chlopcy i sie cieszy:-)
margerita ale nadpobudliwosc powinna minac uczyli nas o tym;-)

reklama
A pewnie mi się rude dzieci cholernie podobają :-D taaa zaszalał ja go z 8 lat nie widziałam haha a ten se tyle dzieci narobił i jeszcze same córki weź nakarm tyle głów ile to chleba idzie na sniadanie jesoooo :szok:

emka wiadomo nie jest latwo z takim urwisem ale sa na to sposoby gdy widac ze dziecko nie moze wysiedziec trzeba np wyslac wymoczyc gabke albo podlac kwiatki takie dzieci maja cos takiego jak "glod ruchu"u 3 latkow, z wiekiem powonno minac:tak:
ale mama z takim doswiadczeniem dala rade;-)

a ja sie tam az tak nie znam, myslalam ze to mniej wiecej to samo z tym ze chyba z ADHD sie nie wyrasta tylko trzeba sie nauczyc z tym zyc.

a dziewczyny, mam takie pytanko. Wy tez macie jedna piers wieksza od drugiej? ja mam prawa taka banie a ta druga taka dziwna :-D czy tos ie kiedykolwiek wyrowna? ta prawa mi wychodzi az ze stanika a druga jest przykryta ok :baffled:

a margerita to w takim razie ADHD ma moj jaszczur, przeciez ja go gdzies oddam chyba bo nie da sie wytrzymac. Ja siedze i pisze a ten przez 8 h lata po terrarium i nie zapowiada sie na to zeby z tego mial wyrosnac

emka slyszalam ze tak bywa, najwyzej z mniejszej bedziesz wiecej karmila to dzidzius bardziej wyciagnie, oczywiscie to zart. pewnie tak bywa;-)
lece sie kapac ale wroce:tak:

No trochę mi się zeszło zanim nadrobiłam zaległości od południa ale udało się:)
Już po wizycie, i z maleństwem wszystko jak najbardziej ok no i lekarz twierdzi, że jak nic będzie dziewczynka... więc chyba ciągle dziewczynki na forum prowadzą, choć chyba nikt nie zna dokładnego rankingu;)
A jeżeli chodzi o mój podwyższony poziom leukocytów, to tak jak czytałam lekarz powiedział, że w ciąży w takim przypadku podaje się antybiotyki, ale dla pewności mam w środę powtórzyć badania a do tego zrobić posiew moczu i posiew z pochwy... No i o ile z badań ogólnych w czwartek się nie pogorszy to poczekamy na wyniki posiewu a jeżeli w czwarlek leukocytów będzie jeszcze więcej to niestety od razu antybiotyki... No więc muszę poczekać. Na szczęście on podchodzi do tego zdecydowanie na spokojnie co i mnie uspokaja:)

A tak ad imion to tylko przyszliśmy do domu a mąż mówi no to będzie mała Wiktoria...:) Nawet miło mi się zrobiło, w sumie obojgu nam się to imię podoba. tylko niedawno bliska koleżanka mówiła, że jak będzie miała córkę to na pewno tak jej da na imię i od razu pożałowałam, że wogóle zapytałam. Teraz niby głupio dać takie imię... Ale z drugiej strony jej dopiero co sie drugi chłopak urodził, i wiem, że następne dziecko to raczej dopiero za parę ładnych lat, no a mąż mówi, że kto pierwszy ten lepszy... Więc możliwe, że zostanie, choć tak dziwnie.

emka oddaj jaszczura na terapie:-D
basieniak Gratuluje córeczki ;-) widzisz niepotrzebnie az tak bardzo sie przejmowałas tymi wynikami .... moje tez poddwyższone ale w ciązy juz tak bywa.

Ostatnia edycja:
reklama
Em_ka, to każdy tak ma;) mi wczoraj z prawej piersi zaczęła siara wyciekać...

Basieniak, cieszę się, że wszytsko u Was ok, gratuluję córeczki:))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry