reklama

Lipiec 2011

reklama
Psotka wrzuciłam zdjęcie specjalnie dla Ciebie:-)
Emka kiedyś się wyrówna. Albo i nie ;-) Przytul Jaszczura widocznie potrzebuje bliskości
Basieniak gratulacje. A imię daj jakie chcesz. Nie ma się czym przejmować
Margereta moje dziecko od kiedy zaczęło chodzić to biegnie. Z tego się biorą wszystkie jej problemy. Ale powoli jej przechodzi :-)

basieniak ale superrrrrr!! gratuluje corci :-D miejmy nadzieje ze i mi sie to sprawdzi :-D

margerita jaszczura dam tobie albo mojej mamie na terapie, jestescie bardziej doswiadczone w tych sprawach :-D

psota ja jak sobie robie masaze czasami to tez patrze czy cos mi nie leci, na szczescie jeszcze nie :-) mam nadzieje ze sie ta siara u mnie wstrzyma do porodu, a przynajmniej do ostatniego miesiaca ^^

mailuj a moze tobie go dam do przytulania :-D jak go wczoraj wzielam to mi sie umiejscowil na przedramieniu i mi go cala reke podrapal tymi pazurami! dziad jeden :-D

a moj D powiedzial ze jak bede miala nadmiar mleka to bedzie pomagal dzidziusiowi w oproznieniu :-D juz to widze ahhahahah dzidek z jednej a D z drugiej!! :-D ale podobno faceci to takie mamie synki przez cale zycie, wiecznie by chcieli byc przy cycu :-D

margerita, orchidea, szczerze? Pierwsze co zrobiłam, to telefon do mamusi, czy to normalne;) Ale mnie uspokoiła, że tak może być:) No i sobie cieknie...;)

mailuj, dziękuję:*, już zerkam:)

margerita hihi no mam nadzieję kurde :-D psotafajnie to zabrzmiało "no i sobie cieknie" hahaha :-D emcia mój mleka nie pije bo nie może ale wczoraj mi narzekał,że dzidzia mu cycuchy zabierze i co on bidny będzie miał

Ostatnia edycja:
reklama
no i widzisz orchidea tak juz jest z facetami, nawet z dzieckiem sie o cyca beda wyklocac :-D

ja sie tak dopchalam zarciem ze na kolacje chyba tylko platki z mlekiem zjem, nie ma to tamto!
,,no i sobie cieknie" :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry