reklama

Lipiec 2011

juz jestem:-)
basieniak
gratuluje corki i zadroszcze:-), imie waznie zaby wam sie podbalo nie patrz na innych, moja siostra tak miala miec na imie ja nalegalam ale babcia marudziala i jest
Dominika;-)
Emka, orchidea moj ma tak samo:-p

reklama
katerina gdzie ja to mieszcze? kobieto! ja mam zoladek wiekszy niz macice :-D spokojnie 2 talerze zupy i tosty z kubkiem kawy sie zmieszcza, pomijajac te 2 banany, grapefruita i jablko ktore byly wczesniej pochloniete :-D hgahahahha mowilam ze ja juz jak drzwi od szafy, a szafe bede przypominac za ok.... :sorry2: 2 miesiace :-D daj mi czas :-D

katerina zamien sie, ja ci dam jaszczura z ADHD a ty mi daj psa. Z checia bym sobie z nim co dzien wychodzila bo moj fret jak jest zimno to dupska nie ruszy i sie po mnie wspina zeby sie schowac pod bluza :-D

reklama
margerita to uczucie, ze jestem pelna mija po ok 30 min po spozytym posilku :-D takze zostalo mi kilka minut na poczucie kolejnego gloda, juz sie zastanawiam czy zatkac go kolejnym bananem czy wepchac w siebie talerz tostow :-D

ale co jest najlepsze. Wczesniej przygotowalam te 3 tosty i w miedzy czasie gdy gotowala sie woda na kawe zjadlam jednego, tak patrzylam z zalem na ten pol pusty palerz z marnymi juz tylko dwoma tostami i stwierdzilam ze dorobie tego brakujacego, ostatecznie dorobilam 2 na wszelki wypadek gdybym po 3 byla glodna :-D to jest niesamowite, staram sie nad tym panowac ale sie nie da :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry