reklama

Lipiec 2011

ja ogladam, dobrze Marcie cipsko swiedzialo;-)Ksawery sliczny:-)ale Klementynka mnie powala a dokladnie imie:-)
Emka ja tak samo nie potrafie zapanowac nad apetytem:-Dwczoraj tez zjadalm 2 talerze tyle ze pomidorowej, pozniej 4 pierogi i 2 pomarancze;-)

reklama
Psota no ja sie trzymam jakos na szczescie. U mnie teraz - 15.
Jeszcze nie wyszlam bo zobaczylam wlasnie ze Na Wspólnej leci..;-)
Em_ka, spoko mozemy sie zamienic, mi sie ostatnio tak z nim nie chce wyłazić..:baffled: A moj to chow chow wiec jest strasznie puchaty i uwielbia takie mrozy. Po powrocie ze spaceru jeszcze sie jełop pcha na balkon i tam kwitnie na tym zimnie ok pół godziny.. :-D
Em_ka - kawa do tego wszystkiego, hmmmm nie wiem czy to dobry pomys :-p:confused:

katerina a chow chow maja fajne fioletowe jezory :-D to jak on przezywa lato? tzn moze i jakos przezywa, ale wyobraz sobie ze tu w hiszpanii ludzie maja nie dosc ze chow chowy to jeszcze husky. To dopiero jest extremalne dla tyc biedakow

anula narobilas mi ochoty pierogami. Zjadlam bym ruskie!!

Corin smiej sie smiej :-D ale jak na razie (odpukac) nawet nie mam po tym problemow w WC, wszystko ladnie pieknie i szybko :-D

emka ja nie umiem zrobic a moj uwielbia wiec mame prosze i gdy siostra przyjezdza co 2 tyg przywozi po 40-50 i mam go z glowy:-)jak cos mam jeszcze zamrozone;-)

TYSIECZNA STRONA :szok:

to jak moja mamcia przyjedzie na moj porod to jej powiem zeby caly bagaz podreczny pierogow ruskich przywiozla :-D pozamrazam i bede miala na kilka miechow ^^ tzn na pare dni znajac siebie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry