reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej dziewczyny,
Jeśli chodzi o zaparcia to rewelacyjnym pomysłem są otręby pszenne, nawet jak nie jecie płatków, to po prostu ze dwie lyżeczki dać do filiżanki i zalać odrobiną mleka, i to zjeść. ie jest pycha, ale efekt murowany. Mnie nie raz wyciągnęły z opresji, bo działają jak miotełki.

A ze spaniem to chyba rzeczywiście coś jest, że taki śpioch jak ja wstaje rano i zaczepki szuka :)

ślimakowa otręby zaczne jeść od dziś:tak: No ja tez lubie sobie pospać ale ostatnio coś mi sie pomerdało:no: Na dniach zacznie sie całodobowe sp[anie wiec ...odeśpie:-D

ślimakowa otreby ble ale moze dla komfortu sprobuje...a ja zlapalam dola az sie poplakalam...jakos z moim rozmawialismy i boje sie tego ze nie podolam wyzwaniu bycia mamusia...

no jak dzidzi bedzie na swiecie kapiel ogolnie boje sie mam nadzieje ze to minie ... maz mnie pociesza i mowi ze bede dobra matka ale wiecie przychodza takie mysli...
czy wy tez wstajecie z bolem krzyza??

to będzie moje 3 dziecko a wiem,że podołam bo bardzo Go chce :tak: mąż od 10 lat jest na wyjazdach więc radze sobie sama..ale nie narzekam.Anulka weż sie w garść kobieto:angry::-)

reklama
Do góry