margerita126
Fanka BB :)
Ale ja przy każdej ciązy leżałam z miską w ręku ,spać mogłam calą dobe a teraz nic oprócz piersi i troszke na zapachy jestem wyczulona no i z tym apetytem to róznie bywa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Hej...
Muszę nad nim trochę popracować

Dlatego wieczorami i weekendy tu nie zaglądam
Zazdroszczę wam tej swobody wizyty u lekarza... Ja muszę się tu rozejrzeć i może zadzwonie dziś gdzieś i dowiem się czy jest możliwość wizyty odpłatnie. Jeśli nie to będę musiała czekać do powrotu do Polski a to będzie dopiero jakiś tydzień przed świętami
Piszą co niektóre z Was że boli was krzyż. Możecie opisać ten ból? Bo ja też to mam tylko boje się bo ja ogólnie mam problem z kręgosłupem sporo przez niego nasiedziałam się na L4. Wczoraj cały dzień chodziłam obolała a wieczorem bolał mnie krzyż miednica i ciężko było mi się poruszać chodzić a ból promieniował po całym kręgosłupie... Teraz też ledwo siedzę na krześle bolą mnie żebra i cały kręgosłup:-( Boje się bo wcześniej przyjmowałam mocne środki przeciwbólowe i różnego rodzaju neurologiczne a teraz przecież nic nie mogę brać:-(
nie lubia tego samego ja kiedys padne przy gotowaniu