• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi to nie jest tak źle. nawet widzę w tym plusy .:-D:-D:-D

balkon hmmm torcik .jak ja dawni nie jadłam nic słodkiego

iwonuś dziś to danie to hit dnia zabrakło u ciebie jajka sadzonego no i pomidorowa oczywiście

sestina, ja słyszałam, że monitor stosuje się do roku czasu, dlatego właśnie chcę kupić ten Angel Care. Na dwa miesiące stosowania to bardzo duży wydatek..

Wydrusia, zazdroszczę tego pedicure u sąsiadki - ja po swoich przejściach nocnych stwierdziłam, że dziś nie będę urządzała akrobacji przy stopach - a nie mam znajomej kosmetyczki...... :(

Balkan chetnie bym sie zajela Twoimi stopkami bo sama jestem kosmetyczka a najsmieszniejsze ejst to ze ... tez mi samej jako kosmetyczce ogarnac swoje stopki ale ostatnio tez robilam 3 dziewczynom :)
i taks talam kilka minut temu przed lustrem i naprawde brzuszysko mam nisko :|

a mi mąż pomógł w pedicure nawet udało mu się dwa paznokcie pomalowac;) a praktykę zdobył jak byłam po oper. kręgosłupa rok temu:)

Ostatnia edycja:
reklama
stara się chłopina;) a ja nie marudzę bo zwycZajni na lato muszę w japonkach pomykać a nie w krytych hihi. A u nas kosmetyczka z malowaniem zyczy sobie za pedi 90 zł więc spasowałam:) i mam za buziaka hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry