Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Magia, jutro będzie serniczek, dzisiaj miałam dzień świra Też tęskniłam
Balkan, ja mam w rodzinie 2 krawcowe, więc mam gdzie zmniejszać ciuchy, hehe A w Pepe dzisiaj była taka piękna sukienka, że musiałam ją mieć
Dzięki, Pyza, to ja jestem do dzisiaj
Ha Kochane czytałam na temat krzywej główki i kobitki opisują dosłownie moją sytuacje tylko ze ich dzieci w starczym wieku byly jak zaczely reagować i pierwsze co to karzą zbadać wapń czy nie ma dziecko za mało
wydrusia jakieś badania chyba można zrobić z krwi. Łukaszek to chyba miał już roczek jak robili mu podobne badania w CZD, ale to ze względu na za małe ciemiączko. I wszystko wyszło dobrze.
Magia, bo ta sukienka jest przeznaczona na imprezę 18 listopada wtedy się zrobię i Wam się dopiero pokażę Pokazałam Marcinowi Twoje zdjęcie i zapytałam się ile Ci daje lat, powiedział, że jesteś w moim wieku, a ja mam 26
Balkan, no coś Ty! Ty mnie nie uraziłaś, ja się tak łatwo nie obrażam)) Stwierdziłam tylko fakt