Małgorzatka , dzięki za info. Przynajmniej nie będę bez sensu jechać.
A tak przy okazji, wiem ,że bywasz w Factory Annopol.Czy w tamtym Smyku można coś dla małego kupić?
Byłam tam raz, zaraz po otwarciu i mnie rozczarował ten outlet.
Pojechaliśmy do Ecco, po buty dla córki i mieli 1 parę dziecięcych i to tylko kozaki , a my wiosennych szukaliśmy. Strasznie się wkurzyłam i więcej nie pojechałam.
A jedyny zakup wtedy to 2 pluszaki:Mama i Tata Muminka:-)
Nie wiem czy do nich zajechać czy od razu do Marek...?
A Emelki to fajne buty są, zakochałam się w balerinkach jednych, ale jak sobie wyobraziłam dziecko pomykające na hulajnodze i zdarte czubki to mi szybko przeszło.Taka delikatna skórka... Trzewiki wiosenne po jednym dniu już zdarte były.
A tak przy okazji, wiem ,że bywasz w Factory Annopol.Czy w tamtym Smyku można coś dla małego kupić?
Byłam tam raz, zaraz po otwarciu i mnie rozczarował ten outlet.
Pojechaliśmy do Ecco, po buty dla córki i mieli 1 parę dziecięcych i to tylko kozaki , a my wiosennych szukaliśmy. Strasznie się wkurzyłam i więcej nie pojechałam.
A jedyny zakup wtedy to 2 pluszaki:Mama i Tata Muminka:-)
Nie wiem czy do nich zajechać czy od razu do Marek...?
A Emelki to fajne buty są, zakochałam się w balerinkach jednych, ale jak sobie wyobraziłam dziecko pomykające na hulajnodze i zdarte czubki to mi szybko przeszło.Taka delikatna skórka... Trzewiki wiosenne po jednym dniu już zdarte były.

Pewnie mąż albo teść czegoś zapomnieli, ale po co szukać klucza jak można pieprznąć dzwonkiem, że pół osiedla słyszy - a najgłośniejszy akurat mamy zamontowany na samej górze, gdzie mamy sypialnię
Oczywiście tylko otworzyłam oko, Adaś zaczął szaleć, poczułam, że natychmiast muszę siku (dawno już całej nocy nie przespałam) i było już po spaniu
Zaraz śniadanko zmontuję, dziś chyba twarożek z rzodkiewką. Potem się ogarnę i czeka mnie poczta, zakupy spożywcze i apteka. Pogoda dalej do bani,, odechciewa sie wszystkiego..