malgorzatkar
Fanka BB :)
Mika, sandałków jeszcze nie ma, baletki i komunijne królują, i kaloszki
Ola już wyszła ze sklepu w kaloszkach, a ja kupiłam tiul i tutu będę dziś robić 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i współczuję śmierci dziadka :-(

nr 6,11,12,17 po 5 szt KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE SUPER WZORY (4148573189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. juz wiszą wyprane 

nr 6,11,12,17 po 5 szt KOLOROWE PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE SUPER WZORY (4148573189) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. juz wiszą wyprane
A i powiem Wam ze ten przewijak z wanienką super sprawa...zadowolona jestem z niego i już chciałabym kąpać Oliwierka mmmmmmmHmm jutro rano zastosuję "tampon" i zawiozę do badania może i dobrze mówiłaś, no ale drożdze w moczu wyszły i tez wszystko mnie swędziało wiec coś musiało być na rzeczyLaleczka, bo Ty masz brudną próbkę moczu, a nie chory układ moczowy. Mówiłam Ci, że wleciało Ci coś z pochwy do kubeczka.
He he dobra jesteśBo jak masz grzybicę, to nic dziwnego, że Ci drożdże wychodzą. Układem rozrodczym się zajmij i zostaw ten mocz w spokoju.;-)
rozbawiłaś mnie . Dostałam tabletki dopochwowe i już jest lepiej 
Takiej to dobrze, też bym chciała już mieć spokój..
Ale serio serio jak pobierasz bez "blokad" to wszystko wpada