Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A mimo tego te pieniążki by się przydały, bo przy wynajmowaniu mieszkania (inni przy kredytach), opłatach, wydatkach chociażby na paliwo żyje się normalnie, a nie w luksusie. Oczywiście nie narzekam, gdyż cieszę się z tego co mam, a wiem, że dużo ludzi ma gorzej. No i poza tym mając takie pieniążki w mniejszym mieście niż Wrocław, to też trochę inne życie. Dzidziuś to spory wydatek mimo wszystko... więc to nie jest polityka prorodzinna...
A zaś przy rejestrowaniu dochodzi fakt meldunku, a zameldowana młoda będzie na Śląsku.
I jakoś gorzej się schylać i wstawać z kanapy. Ehhh... biedne jesteśmy kobietki, a mówi się, że tlyko ciąża, a tyle dziwnych dolegliwości. Hmm... wybaczcie, pomarudziłam...
ewa oby u taty to nic powaznego,od razu lekarz nowotwor podejzrewa
dziewczyny powiedzcie mi czy macie plamy/przebarwienei na twarzy?ja mam ich sporo ,w poprzednich ciazach tez tak mialam.jesli tak to co na to stosujecie?kupilam krem i tonik z iwostin ale moze Wy cos zaproponujecie
Dziwny dzień. Pierwszy w pracy po urlopie. W zasadzie dobrze było wrócić, bo w domu przy trwającym remoncie zwariować można. Ale martwi mnie trochę, że w firmie nikt nie myśli o zastępstwie dla mnie. Jak tak dalej pójdzie to zostaną na lodzie. Ja daję sobie jeszcze maksymalnie maj na pracę. Już teraz czuję, że zamiast chodzić to człapię. Okropnie boli mnie miednica, niesamowicie. To jest taki ból jakiego jeszcze w życiu nie czułam. Rano jak wstawałam z łóżka aż mi łzy popłynęły. W ciągu dnia jest ok i w nocy znowu. Już poduszki podkładam ale to nic nie daje. Zaraz pewnie będę chodzić jak kaczka
Po pracy poszliśmy z M. na obiad na miasto, później trochę pospacerowaliśmy i zupełnie straciłam humor.

No tak bo becikowe to 2 tys netto na osobę czyli rodzice tylko czy rodzice plus urodzone dziecko?
Jestem za wątkiem również.
A dla mnie najgorsze jest chodzenie i sprzątanie zabawek po synu. Wykończona jestem przez to wieczorem. Schylanie i wstawanie i znowu schylanie.
Dobranoc![]()

co do bierzmowania, to przecież na pewno zainteresowani wiedzą że jesteś w ciąży. Ja bym grzecznie powiedziała o swoich obawach, by rodzina (?) miała możliwość jakiegoś wyjścia awaryjnego