reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

czesc dziewczyny, czy wy tez ciagle jestescie nienajedzone? Od paru dni ciagle jestem glodna, co bym nie zjadla juz szukam czegos nowego..
wczoraj spakowalam torbe do szpitala, niech sobie lezy i czeka.
wczesniej popralam i poprasowalam ciuszki, do tego mam mase z nieoderwanymi metkami bo mam tego za duzo i nie moglam sie zdecydowac czy je gdzies wystawic czy juz trudno za duzo a moze sie przydadza, Takze przebralam i gdzies zaraz wrzuce zdjecia moze ktoras by cos chciala to chetnie odsprzedam. Jak nie to jeszcze zostaje mi allegro albo zostawienie sobie. tak to jest jak sie kupuje wszystko odkad pojawily sie || na tescie
:)
Bylismy dzis na wizycie, mialam usg, wszystko ok takze nie ma co rozpisywac w watku wizytowym.

reklama
Ale ja jestem głupia.. Chodziło za mną coś fastfoodowego od obiadu i wysłałam męża na orlen po hot-dogi:zawstydzona/y: Wsunęłam przed chwilą całego i teraz mi tak niedobrze:baffled: Może się nie pohaftuję, ale zgaga na stówę będzie mnie męczyć..

Kopacz - fajne te różowe i pewnie wygodne...
Jagódka - dzięki za info. takie oryginalne crocsy są bardzo wygodne :tak:

złożyłam ubranka, ale nie dałam rady uprasować :no: uprasowałam tylko pajace i body z długim rękawem i padłam :-( może mam zły dzień :-(muszę jeszcze wyprać prześcieradełka i pieluszki i spakować Adaśkową torbę. niech mi ktoś tylko powie, że za wcześnie to będę biła :wściekła/y: teraz ledwo wystałam z tym żelazkiem, to ciekawe co będzie za miesiąc...

dziś czeka mnie jeszcze wizyta u dermatologa i zmontowanie jakiegoś obiadu (pewnie pierogi mrożone, bo nie mam ani weny, ani siły :-()

dzieki wlasnie jagodka za info, czyli juz wiem co robie z samego ranca w sobote 31 maja :-D wstaje po 6 i lece do lidla po crocsy haha :-D

Jak czytam o tych waszych położnych to az niedowierzam ze płacicie tak mało. U mnie wynajęcie położnej to koszt 1500 zł a cesarka na życzenie 2500...
Gorąco! Dwie pralki juz sie susza na balkonie. Trzecia sie pierze. Jak dobrze pójdzie to dzis ze cztery prania wstawie :)

Co do samoopalaczy to z tego co mi wiadomo sa mocno niewskazane w ciąży.

Mojego zamówienia z doz jeszcze nie ma... Dobrze ze mam ten aspargin.
Zaraz mam w planie malowanie paznokci u stop... Spore wyzwanie ale mam nadzieje ze sie uda.

jak poszlo malowanie paznokci? dalas rade? :happy2:

Kopacz - koniecznie tak zrob, bo Cie dziady wyprzedza :-D jak byly kurtki softshell to az fruwaly nad koszami i dziady zaopatrywaly cale rodziny :tak: ja jutro wybieram sie ok. 11, choc chyba musze wczesniej, bo moze mi wymioto ubrania ciazowe i co gorsza staniki :szok::-D

Pola - tez mialam pytac, czy dalas rade z paznokciami. Tez probowalam - nic z tego :no:

Czytalam na watku brzuszkowym, ze mamy pokazne brzuchy itd i przypomnialo mi sie, ze dzis w tramwaju az 3 osoby rzucily sie, aby ustapic mi miejsca... W szoku bylam...

Poza tym nie wiem jak dajecie rade zniesc ciaze, upal i male dziecko. Ja bez dziecka ledwo zipie, a co jeszcze z placami zabaw :szok:

Kopacz - koniecznie tak zrob, bo Cie dziady wyprzedza :-D jak byly kurtki softshell to az fruwaly nad koszami i dziady zaopatrywaly cale rodziny :tak: ja jutro wybieram sie ok. 11, choc chyba musze wczesniej, bo moze mi wymioto ubrania ciazowe i co gorsza staniki :szok::-D

Pola - tez mialam pytac, czy dalas rade z paznokciami. Tez probowalam - nic z tego :no:

Czytalam na watku brzuszkowym, ze mamy pokazne brzuchy itd i przypomnialo mi sie, ze dzis w tramwaju az 3 osoby rzucily sie, aby ustapic mi miejsca... W szoku bylam...

Poza tym nie wiem jak dajecie rade zniesc ciaze, upal i male dziecko. Ja bez dziecka ledwo zipie, a co jeszcze z placami zabaw :szok:

dobrze ze lidla mam blisko domu :-D wezme ze soba tate, ze on gruby to bedzie moim bodygaurdem :-D

Ja przynajmniej mam z głowy place zabaw, bo Młoda wszędzie już włazi sama;-)
Ja jutro też rano wstaję do lidla (i w biedronce też jutro ta promocja!), bo wprawdzie "mój" lidl jest bardzo dobrze zawsze zaopatrzony, ale widzę ostatnio dużo brzuchaczy w LBNie, więc podejrzewam, że szybko te ciuchy pójdą, a top i tunikę, albo sukienkę to bym przygarnęła.
Ja Wam współczuję tego prasowania, bo ja już skończyłam:-) Dziś ostatnie bodziaki uprasowałam. Jeszcze mi prześcieradło z falbanką zostało i baldchim, ale to już przed samym porodem.

ja o dziwo lepiej w upał funkcjonuję niż w deszczową pogodę :) posmażyłam się dziś trochę i od razu humor lepszy, ale niestety brzuch znów twardy, ciągnie i boli... mdli mnie, czyli dzien jak co dzień. no i od wczoraj zbytnio nie mam apetytu, jem, bo wiem, że powinnam, a nie dlatego, że chce mi się jeść

Makota mamusia zawsze da radę ;-) a przynajmniej mocno się będzie starać :-D zobaczysz sama. Radość dziecka nieocenioną nagrodą.

Jagoda ja ci zazdroszcze samodzielności córeczki. Masz spokój. Ja jeszcze muszę chwilę na to poczekać.

Eh stresuję się jak czytam o waszych przygotowaniach, że już kończycie. Ja jeszcze nie zaczęłam no ale od czerwca remont łazienki mnie czeka więc syfu będzie na maxa sporo. Wolę już poczekać. I tak będę mieć mnóstwo roboty z porządkami.

Ostatnia edycja:
:( :( nie mam siły do tego spojenia. Czuję jakby mnie rozrywało :( już wolę cc byle by się pozbyć tego bólu jak najszybciej :( Dobrze że jutro do lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry