reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Ale się uśmiałam przy tym wpisie... Ale dzięki hormonom ostatnio śmiech u mnie wywołuje się bardzo łatwo. :-D Na przykład jechaliśmy samochodem i wjechałam na wyboistą drogę. Wystarczyło. Zaniosłam się śmiechem i nie mogłam go opanować, wyłam i płakałam. Aż oddychać nie mogłam i nic na oczy nie widziałam. M. patrzył na mnie jak na szaloną... Tak, kobieta w ciąży musi być nieco szalona, żeby to wszystko znieść :-p

Mi puchną dłonie ale jeszcze nie jakoś patologicznie, jednak obrączki już się pozbyłam. A myślałam, że to M. pierwszy przestanie obrączkę nosić :-p Co do nóg to puchną przy większym wysiłku. :baffled:

W biedrze kupiłam sobie sukienkę, tylko muszę jej dekolt przerobić i będzie później też do karmienia. Staniki do karmienia były za duże niestety ale skusiłam się na mokre chusteczki z dady.
W lidlu średnio - jedną na ramiączkach wzięłam bo takich mi brakuje - rewelacyjna jest. Tunika w rozmiarze S okazała się namiotem, więc muszę ją oddać przy najbliższej okazji. Ale na przecenach wyczaiłam klapki ogrodowe za 19,99zł solidne, w ładnym kolorze więc sobie kupiłam.

Gorąco... zjem lody, kupiłam 3kg w promocji :cool2:coś czuję, że na L4 zostanę mistrzem przecen.

reklama
Cześć dziewczyny :)

A mnie dzisiaj chyba szlag trafi :/ Od wczoraj nie mogę dojść do ładu z cukrem moim :/ Wyszedł mi dobrze tylko w środku dnia a poza tym za wysoki:/ I dzisiaj rano znów to samo:/ A nie jem nic wymyślnego tylko raczej to co zazwyczaj :/:/ ehhh mam dość tego bo za każdym razem jak mam wyższy wynik to mam wyrzuty sumienia :(:(

Fajnie, że niektórym udało się coś kupić w sklepach ja na razie nic nie kupuję szkoda mi już kasy na ciążowe ciuchy i staram się wybierać większe rzeczy z mojej szafy :D

Młoda moja też szaleje w brzuchu ale jak narazie nie boli mnie to a wręcz to uwielbiam :D

U nas jak na złość pogoda się psuje ale jeszcze nie jest najgorzej.

Powodzenia dla wizytujących :)

Agulam to Klaudia wymyśliła:tak: Equestria Girls - Rainbow dash jej się strasznie podoba, więc babcia jej kupi, niech ma, ja prezent już kupiłam, muszę tylko skarbonkę jej kupić, bo ostatnio rozbiła swojego żółwika i płacz był straszny:sorry2:
Boże, ale Młody mi się rzuca w brzuchu, mam wrażenie, że zaraz znowu się przekręci i poprzecznie wyląduje:baffled:
oj te dziewczynki:)fajna lala,Ola ostatnio sodtala monster bo sobie zazyczyla na urodziny

limonka przykro mi z tym cukrem,ja nic niestety nie poradze

zmykam ,Wiki wrocil ze szkoly wlasnei,Ola z tata zaraz wroca z bilansu i zakupow

moze troche na dworek wyjde:)

miłego popoludnia:))

no i tak gadałyście o opuchliznach i pierwszy raz spuchły mi nogi !! stopy - baleronki, zaczyna wchodzić na kostki.. po obiedzie chyba muszę zarzucić nogi w górę.

Agulam monstery są okropne i mimo, że koleżanki Klaudii mają, ja nie pozwolę nikomu kupić jej tego szitu.. Ohydne, ani to ładne, ani mądre..Kucykowe przynajmniej ładne i kolorowe są

Mi nic nie puchnie całe szczęście, i mam nadzieję, że nie zacznie

Agulam - urodziłam Igora właśnie na przełomie 36/37, i wszystko było oki, lekarz się tylko zdziwił że wygląda jak całkowicie donoszony. No chudzinka była z niego ale nie aż tak jak córeczka Jagody. Dostałam skurczy praktycznie od razu co 2 min i za 3 godzinki się urodził, to chyba taki charakter bo ma to do teraz :p jak sobie cos wymyśli to ma być już, w tej chwili, nie będę czekał :-D

Kopacz - to życzę więcej takich okazji :-D:-D

Moja siostrzenica powiedziala, ze monster high sa brzydkie i ona ich nie oglada, bo sie boi tego co pokazuja, ale wie, ze monster high sa dobre :p ja nie widzialam tej bajki, ale wiem o czym mowa

Jezeli skurcze sa co 2min wtedy jedzie sie na porodowke? Moze byc tak, ze sa skurcze a nie odejda wody?

makota z tego co wiem, to najpierw zaczynają się skurcze a później odchodzą wody ale czasem najpierw odchodzą wody. różnie bywa. a czasem nie czuje się pierwszych skurczy.

reklama
Jezeli skurcze sa co 2min wtedy jedzie sie na porodowke? Moze byc tak, ze sa skurcze a nie odejda wody?

Moze tak byc, a nawet w większości przypadków tak wlasnie jest :)
Jesli skurcze sa regularne to wypada pojechać na porodowke. Przy skurczach co 2 min juz z pewnoscia bedziesz na miejscu :)

Do góry