Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

najdluzej czasu zajmuje mycie,suszenie i prostowanie wlosow
Tusiaczek, Kum, a może powiedzcie teściowym tak:
Jak dobrze, że mama (teściowa) przyjedzie to będzie kto miał obiad ugotować i trochę w domu posprzątać jak ja będę z dzieckiem na spacer szła
Może zmienią zdanie co do przyjazdu na dłużej.

Najlepsze jest to, że Ona w sprawie tego urlopu nie zapytała mnie o zdanie, tylko po prostu poinformowała męża mego, że taki ma zamiar. No szlak mnie trafił. Mam jednak nadzieję, że jej się to nie uda. Bo ona z natury dużo gada i obiecuje a potem nic z tego nie wychodzi. Ale jak naprawdę mi się tu zwali to nie recze za siebie, dobrze się to nie skończy. Hit ostani był taki, że Małż jej powiedział, że mały szybko rośnie i jak tak dalej pójdzie to pewnie cesarką się skończy bo będzie za duży na naturalny poród. Takie tam gadanie, a ona do mnie dzwoni i mówi, że jak będzie cesarka to ona chce wiedzieć dwa tygodnie wcześniej. No to mnie trafiło i mówię, że ja też bym tak chciała. Chyba nie zrozumiała sarkazmu. No muszę sobie pogadać dzisiaj bo coś mi nastrój siadł. Na szczęście nowa Miłość pomaga. Limitowana edycja czekolady z Wedla Arbuzowo - melonowa :thumbup:Pycha jest :sly:
Chciałabym żeby w takich chwilach ktoś mi USG zrobił, żeby zobaczyć jak ona jest powywijana 

wiesz co babka to teoria. słyszałam, żeby niemowlaka ubierać warstwę więcej niż siebie.. czyli jak upał, ja mam krótki rękaw to jemu długi?? trochę bez sensu, bo ja najchętniej nic bym na siebie nie ubrała... myślę że można ubrać krótki ale trzeba patrzeć czy nie wieje, albo przykryć pieluchą flanelową.. czapeczkę bym ubrała i noworodkowi skarpetki.
mam pytanko - dziewczyny które maja niska hemoglobine - jakie bierzecie żelazo? brałam tardyferon ale mi się skończył, musze kupic cos bez recepty..
no to ja sie juz nie martwię bólami w ogóle. zresztą przetrzyma sie wszytskoKum wiec spoko loko bole porodowe moim zdaniem mniejsze niz te korzonkowe, ktore tez mialam przy porodowych wydziela sie adrenalinka no i sama mysl ze jest to bol w jakims celu.