Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo jak narazie to więcej ryków niż ciszy. 

trzymaj sie tam! czujesz te skurcze?Dopiero godzinę temu mnie przyjęli! Skandal, od 8 rano czekałam,oczywiście na czczo,masakra:/ i dopiero o 17 dostanę cos jeść,bo na obiad się już nie złapałam. Dobrze,że kanapki z domu wzięłam.. Zrobili mi ktg, skurcze do 30% dochodzą. Mały dostał czkawki pod ktg,więc śmiesznie było słychać. Póki co nic nie wiem. Dostałam no-spe i scopolan.
Trzymaj się tam dzielnie i wracajcie szybko do domu 
I ona mnie pyta dlaczego on tak ciągle płacze???? No to jej mówię, że pewnie mu za ciepło, to obie z teściową, że przecież on malutki, że ja to bym pewnie w samym bodziaku zostawiła, żeby od razu był chory..... Ech.... Dobrze, że chłodniej się zrobiło - przynajmniej malutki odetchnie trochę 
Mam całą miskę truskawek i jestem prawie szczęśliwa. Teraz jakiś film muszę znaleźć i relax.Odkryłam Wspaniałą funkcję brzucha!!! Mieści się na nim miseczka z truskawkami![]()
czasem sie przydaje hehehehe temat teściowych - rzeka, zawsze jak ktos go poruszy to historii góra
ja chcę bys sama z mężusiem i naszym bobaskiem, wiercę mu dziurę w brzuchu żeby wziął ze 3 tyg urlopu.. troche słabo wychodzi bo to sezon urlopowy i każdy chce pójść na wolne, więc sie muszą wymieniać.
właśnie dochodzą takie sprawy jak wietrzenie krocza, oraz moja koleżanka wietrzyła cycki, na początku jak miała za bardzo pogryzione to mówiła że chodzenie na golasa najbardziej jej pomogło, lepiej niz jakies maście itd.

ale nie ostatni w tym roku hehe, drudzy nawet dupy nie rusza i dobrze
tesciowa na pewno nie przyjedzie, wiec malego zobaczy jak wroce, a ja sobie tam spokojnie odpoczne, i oswoje sie z dzieckiem i moze bede sie wietrzyc hehe przy mamie bo ona cale wakacje ze mna bedzie, i pewnie sama bede ja prosic o pomoc i rady, bo przeciez lepiej sie zna niz ja
wracaj 2w1 :-) bo to nie wasz czas