I kolejny dzień nie poszła spać w dzień!! ehh trochę zejdzie zanim się przeorganizuję

Jeśli chodzi o spanie, staram się na lewym, najpierw się kładę na prawy na trochę a potem już na spanie przekręcam się na lewym a i tak się budzę w nocy na siku to śpię na plecach. Marzy mi się już spanie na brzuchu
LilliMy poród wręcz wymarzony,super że tak szybko poszło, gratuluję bardzo, odpoczywajcie ile się da, szybkiego powrotu do domu życzę. Fajnie że cyckujecie bez problemu, oby tak dalej
Pola lekarze wiedzą co robią, trzeba im zaufać, i teraz czekać do ich kolejnej decyzji
mołgorzatkar zdrówka życzę. Ja miałam wywoływany poród więc nie pomogę
Catsun mój synek słucha tego co córcia, czyli była sobie żabka, kaczuszki, tic tak itp
Jagódka nie no prawidłowo!! żonka z piwkiem na kanapie a mężuś na szmacie

hehe . mojego jutro motywuję do posprzątania łazienki, bo ja wszystko sprzątam na raty już teraz a że też mam jedną bawarię tak zaszaleję
limonka my dopiero od 8 miesięcy sami mieszkamy po 7 latach małżeństwa, tak że wiem jak się cieszysz
graza06 nigdy mi nie puchły nogi, ale chodź gdzie pisze że rozmiar buta może się w ciąży zmieniać, mojej kuzynce urosły stopy o rozmiar i już nie zmalał po porodzie. niestety nie pomogę przy interpretacji wyników, nie znam się wcale
katka ja miałam ale może nie będę straszyć
elifit ja miewam bóle krzyżowe podczas @ zawsze, i mam tyłozgięcie
ja jutro robię resztę prania bobaskowego, w poniedziałek jest tu wolne więc wyprawię mojego na dwór z małą i zacznę prasować, i wreszcie się spakować, musimy jechać jeszcze do ikei po materac dla małego, o i pościel, poszewki i zapewne jakieś inne pierdołki