Undomiel7
Fanka BB :)
ja też już na szczęście jak coś to dostaję od teściów gotówkę, bo parę razy jakiś ciuch dostałam i .... no cóż mocno się nasze gusta różnią i nie znoszę ubrań z plastiku
idę się wziąć za prasowanie, bo chyba nigdy się nie zmuszę:-( jedna kupka dziennie, powinnam dać radę;-)
a potem muszę mebelki balkonowe umyć, bo mój mąż jakoś balkonu unika...
też dziś wizytuję to się wypytam o poziom wód itp., trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

idę się wziąć za prasowanie, bo chyba nigdy się nie zmuszę:-( jedna kupka dziennie, powinnam dać radę;-)
a potem muszę mebelki balkonowe umyć, bo mój mąż jakoś balkonu unika...
też dziś wizytuję to się wypytam o poziom wód itp., trzymam kciuki za wszystkie wizyty!

jakiś samochód na tle wieży Eiffla. Dramat. Pasował nam chyba tylko do ściany w piwnicy
ale odbieram to w ten sposob, ze to dla dziecka, a nie dla nas i niekoniecznie musi sie nam podobac. Jak oni sie ciesza, ze trafili cos w promocji, to przeciez i za 3 lata sie przyda
i nie toleruję takiego czegoś. Nad drzwiami mam swój krzyżyk z bierzmowania, bardzo dyskretny i delikatny, symbol religijny w domu jest, więcej mi nie trzeba. Obrazów w domu poza tym żadnych nie mam, nie trafiłam na nic, co by mnie na kolana powaliło. Po sesji rodzinnej już z Adasiem chcę nad komodą trzasnąć ogromne zdjęcie naszej czwórki
Pampersy raz dostaliśmy- to akurat mogą kupywać zamiast tych ubranek
O tak pampersy raz nam kupili.. To mogą kupywać zamiast ubranek