Lilla My
Fanka BB :)
Dzień dobry, wyspałam się!!!!!!!
Chociaż miałam zły sen. Dzisiaj mąż wracał do pracy po przerwie i mówił, że gdyby Zol znowu marudziła w nocy to pójdzie na dół spać, a mi się śniło, że całkiem z domu uciekł. Nie miałam nawet do niego numeru telefonu, żeby zadzwonić. Obudziłam się z płaczem, zobaczyłam, że jest obok i się tak wtuliłam, że o mały włos go nie przydusiłam. Nawet teraz jak wam piszę to płaczę taka to trauma dla mnie. Ach te hormony
Ubieraniem dzieciątek to się nie martwcie, przyjdzie wam to naturalnie gdy ze trzy razy spróbujecie urwać głowę waszemu maleństwu

Katka dobrze że się naweseliłaś. Endorfiny są coool dla Ciebie i Brzusia
Mika - zdrówka dla Maluszka i rozumu dla męża w sprawie wietrzenia.
Elifit - nie doczytałam się więcej niż, że na USG dzisiaj się wybierasz ale trzymam kciuki za dobre wyniki.
Catsun - ZDROWIA I BROŃ SIĘ OD TYCH ZARAZKÓW NOGAMI I RĘKAMI
Sokoja - teraz w Lotto graj, skoro los się uśmiecha do Ciebie
Haust - chyba nie zdążysz siostrzyczki urodzić
Pociesznego masz brzdąca.
Miłego dnia i dużo, dużo słoneczka bez upału
Chociaż miałam zły sen. Dzisiaj mąż wracał do pracy po przerwie i mówił, że gdyby Zol znowu marudziła w nocy to pójdzie na dół spać, a mi się śniło, że całkiem z domu uciekł. Nie miałam nawet do niego numeru telefonu, żeby zadzwonić. Obudziłam się z płaczem, zobaczyłam, że jest obok i się tak wtuliłam, że o mały włos go nie przydusiłam. Nawet teraz jak wam piszę to płaczę taka to trauma dla mnie. Ach te hormony

Ubieraniem dzieciątek to się nie martwcie, przyjdzie wam to naturalnie gdy ze trzy razy spróbujecie urwać głowę waszemu maleństwu

Katka dobrze że się naweseliłaś. Endorfiny są coool dla Ciebie i Brzusia

Mika - zdrówka dla Maluszka i rozumu dla męża w sprawie wietrzenia.
Elifit - nie doczytałam się więcej niż, że na USG dzisiaj się wybierasz ale trzymam kciuki za dobre wyniki.
Catsun - ZDROWIA I BROŃ SIĘ OD TYCH ZARAZKÓW NOGAMI I RĘKAMI
Sokoja - teraz w Lotto graj, skoro los się uśmiecha do Ciebie
Haust - chyba nie zdążysz siostrzyczki urodzić
Miłego dnia i dużo, dużo słoneczka bez upału
Najpierw wyłam... że ja taka gruba, wielka, spuchnięta a tam będą same szczupłe śliczne dziewczyny uuu. A potem miałam już to w nosie. No ale najpierw musiałam wylać morze łez 
Jakoś średnio w to wierzę
W każdym razie dziś będzie wreszcie u nich moja kaseta i juro mają ją montować, więc czekam na telefon i prawdopodobnie w środę przyjadą montować u mnie.
)

Kurde nawet jak urodzę, nawet jak opuchlizna zejdzie to jak ja mam chodzić w czymś co jest za małe!