• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry, wyspałam się!!!!!!!

Chociaż miałam zły sen. Dzisiaj mąż wracał do pracy po przerwie i mówił, że gdyby Zol znowu marudziła w nocy to pójdzie na dół spać, a mi się śniło, że całkiem z domu uciekł. Nie miałam nawet do niego numeru telefonu, żeby zadzwonić. Obudziłam się z płaczem, zobaczyłam, że jest obok i się tak wtuliłam, że o mały włos go nie przydusiłam. Nawet teraz jak wam piszę to płaczę taka to trauma dla mnie. Ach te hormony:eek:

Ubieraniem dzieciątek to się nie martwcie, przyjdzie wam to naturalnie gdy ze trzy razy spróbujecie urwać głowę waszemu maleństwu :-D:-D:-D

Katka dobrze że się naweseliłaś. Endorfiny są coool dla Ciebie i Brzusia :happy:

Mika - zdrówka dla Maluszka i rozumu dla męża w sprawie wietrzenia.

Elifit - nie doczytałam się więcej niż, że na USG dzisiaj się wybierasz ale trzymam kciuki za dobre wyniki.

Catsun - ZDROWIA I BROŃ SIĘ OD TYCH ZARAZKÓW NOGAMI I RĘKAMI

Sokoja - teraz w Lotto graj, skoro los się uśmiecha do Ciebie

Haust - chyba nie zdążysz siostrzyczki urodzić :D Pociesznego masz brzdąca.

Miłego dnia i dużo, dużo słoneczka bez upału

reklama
aaaa, jak mnie boli głowa!!!!!!!!! wzięłam apap bo się wykończę zaraz!!!!

Katka cieszę się, że przezyłaś dobrze wesele :)

Sokoja gratulacje farciaro, Lilla dobrze radzi, idź zagraj w lotto :P

Na mnie też stosy rzeczy do prasowania czekają... Nie chce któraś mnie wyręczyć?? :-D:-D

Lilla żebyś wiedziała, że się weseliłam :tak: Najpierw wyłam... że ja taka gruba, wielka, spuchnięta a tam będą same szczupłe śliczne dziewczyny uuu. A potem miałam już to w nosie. No ale najpierw musiałam wylać morze łez :baffled:

Małgorzatka ja się zastanawiałam w nocy co mogę sobie wziąć żeby ulżyć sobie w bólu bioder. No myślałam, że zeświruję w nocy, miejsca sobie nie umiałam znaleźć. Myślisz, że apap by mi pomógł? Znów upały odchodzą może od tego Cię tak głowa boli>??

hehe, typowa kobieta, najpierw trzeba się wyryczeć, żeby potem iśc sie bawić :P
możliwe że by ci pomógł, przynajmniej trochę, żebyś mogła zasnąć spokojnie... ale mi jakoś nie przechodzi, chyba kawę sobie machnę, może ciśnienie...

dzien dobry :)

Trzymam kciuki za Elifit i Darunie. Jezeli sa dzis jakies wizyty rowniez zycze pomyslnych wiesci!

Jagodka - to masz dosc napiety grafik :baffled: ale mnie takie zawsze najbardziej motywuja
Catsun - zdrowiej, nie wyglupiaj sie ;)
Haust - ktos musi pilnowac porzadku :-D
Malgorzatka - ja tam nie wiem czy kawa pomoze na bol glowy, ale zawsze sie upieram, ze dziala wit C. Kiedys mi tak powiedzieli na studiach :P ten apap pewnie zadziala za jakis czas i bedziesz miala bol z glowy

Ja wywowalam wczoraj takie poruszenie, ale dzis zdalam sobie sprawe, ze do terminu mam lekko ponad 2 tyg i pewnie az do samego porodu, co jakis czas bede sie wahala czy jechac do szpitala... Chcialabym miec to za soba o nie martwic sie, ze za pozno zareaguje :(

Milego dnia!

Sokoja - gratuluję! Fajnie czasem coś prawie za darmo dostać:tak:

Katka
- fajnie, że dobrze się bawiłaś
Wreszcie doszłam do porozumienia z tymi od rolet - podobno mieli pożar w magazynie, dlatego tyle to trwa..:sorry: Jakoś średnio w to wierzę:confused2: W każdym razie dziś będzie wreszcie u nich moja kaseta i juro mają ją montować, więc czekam na telefon i prawdopodobnie w środę przyjadą montować u mnie.

Zapomniałam jeszcze, że przychodnię muszę przed porodem zmienić:szok:

czesc dziewczynki:)

witam z rana:)dzis sloneczko swieci,super:))))o wiele lepeij sie czuej jak jest goroaco niz w te pochmurne dni :)

-wczoraj na ktg ok:)w ogole neidziela minela leniwie,nawet chec mnie naszla i zrobilam ciasto i salatke
shocked.gif.pagespeed.ce.zTDkkC3Wvr.gif

-w nocy bolal mnei brzuch i kregoslup jak na @,az sie obudzialm i zasnac nei moglam,wzielam mg i nospe,przeszlo:)

-teraz leze sobie ,mialam tyle planow na dzis ale jakos mi sie nie chce,musze na wosk na nogi podjechac,mialm jescze zafarbowac wlosy,tesc pojechal po truskawki i sobie troche zamroze ,ehhh na razie brak weny
sorry2.gif.pagespeed.ce.dMWp-sxVei.gif

miłego dnia:)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
katka fajnei ze sie wybawials.ja sie ciesze ze nie mam wesela w moaj ciaze bo ja uwielbiam tanzcyc i szkoda byloby mi ;-)

sokoj Ty uwazaj z tymi przygotowanaimi do wesela,lepiej przed odpoczywac i dac rade na weselu niz odwrotnie:tak:

malgorztaka oby bol glowy przeszedl:)jaki serek dajesz rano OLi?

elifit &&&&&&

jagodka
wzcoraj kolezanka zajechala do Wisly ,hotel golebieski ,podobno super,zycze zeby na wizycie bylo ok i wyjazd Wam wypalił:)

haust slodziak z Twoejgo synka:)

lilly powodzenia samemu na 'gospodarstwie':)

magdalenka fajnei ze tak szybko Ci poszlo przy poprzednich porodach:)&&& za wyjscie sisotry z e szpitala

co do ubranek mam ich duzo,nie liczylam dokladnei,ulozone tak ze na gorze najmneijsze,body mam przez glowe ,nie lubie kopertowych,za duzo wiazania itp

o tak mam ulozone:)prawie bojuz troche poprzekladalm...(sorki ze takeiwielkie zdjecie,inazcej nie umeim:zawstydzona/y:)

10p1qbq.jpg

Ostatnia edycja:
Jagoda faktycznie masz grafik napięty ;-)

Lecę pomyć podłogi bo syf po rozwalaniu łazienki, pomimo zamkniętych drzwi, przedostał się na przedpokój. Całe szczęście wymyślono mopa i nie trzeba na kolanach ścierać bo tego bym nie przeżyła w swoim stanie :-p

Teściowie mają mi przywieść dziś córkę....... O łaskawcy :-D Wiecie co. No nie chcę najeżdżać na moją teciową. Stara się, znamy się ponad 10 lat. ale kurde... Z uporem maniaka kupuje mi za małe buty tzn. Jak już chce mi prezent zrobić to powinna się zastanowić. Ja mam rozmiar nogi 38 a teraz to już chyba razy dwa bo mam tak spuchnięte :-Da ona co??? Kupiła mi w prezencie w piątek (gdy córkę do nich zawiozłam) klapki rozmiar 37 i wpiera, że zmieszczę spokojnie stopy. Aż mi się płakać chciało. Powinnam się cieszyć z prezentu??? ale cholera nie umiem!!! I zostawiłam te cholerne klapki u niej, to dzwoniła wieczorem czemu nie wzięłam bo ona dla mnie specjalnie bla bla..... :crazy: Kurde nawet jak urodzę, nawet jak opuchlizna zejdzie to jak ja mam chodzić w czymś co jest za małe! :crazy: Uwielbiam takie prezenty.

reklama
Agulam NAD Wisłę a nie DO Wisły:-D 60km a nie 500 - jeszcze nie zwariowałam, żeby z pessarem tyle podróżować. Mamy tam działkę, dom i sad:tak:

Katka nie no super prezent, wyrodna synowa z Ciebie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry