Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zawsze wydawało mi się, że taki suwaczek to tylko ozdoba 

Kropka rozmowa na ten temat toczyła się już jakiś czas temu na którymś z wątków. Z tego co pamiętam, żadna się nie zdecydowała. Koszt jest naprawdę duży a badania jeszcze w takiej fazie, że tak naprawdę nie wiadomo czy to się może kiedykolwiek przyjąć. Jak dla mnie to trochę fanaberia dla tych co mają za dużo kasy. Chociaż przyznam, że głębiej w temat nie wchodziłam:what:
Kurde dziewczyny już nie chcę Wam marudzić, ale poważnie nie wiem kiedy ostatnio miałam dzień w którym czułam się dobrze. Jak nie słabe ciśnienie to, zmęczenie i skurcze. Dzisiaj miałam odpoczywać i tak jest. Wyszłam tylko do banku dosłownie dwa kroki i do marketu i już brzuchem mogłabym gwoździe wbijać. Ja rozumiem skurcze ale ja mam takie twardnienia, np po pół godziny brzuch się stawia.
Już nie wiem czy to normalne czy czas się zacząć martwić

zobaczysz jak będzie opowiadać jak wróci. I oj tak, do warzywniaka się nie puszcza ciężarnych.
hej
jakoś przegapiłam dyskusje o krwi.. ja chciałam, ale poczytałam - i to nie ma sensu w ogóle.. najlepsze są publiczne banki których w polsce nie ma. jest tylko akcja krew na ratunek, ale to sie długo czeka.