2411magdalenka
mamy lipcowe'07
dzisiaj jak siedziałam na krześle miałam wrażenie, że mam młodego dosłownie w kroku, tak jakby mi między nogami przeszkadzał..
i się zastanawiam, czy opadł mi brzuch? ale ciężko to stwierdzić bo cały czas teraz w 3 ciąży ma wrażenie że nosze "niżej",
już mięśnie tak nie trzymają etc... nie mniej jednak siedziało mi się dziwnie.
naczytałam się o Waszych zawrotnych ilościach bodziaków i poszłam sama dokupić
udało mi się też dorwać 2 pary
krótkich spodenek - mam parę fajnych T-shirtów na noworodka, ale nie miałam krótkich spodenek.. to też bardziej do fotek
aaa..dzisiaj w szpitalu u siory, na drugiej sali usłyszałam, że leży chłopczyk z terminu na 5.lipca ;P
i tak sobie o nas/Was pomyślałam hihi... zdrowy, troszkę malutki bo 2100g ale zdrowiutki i bez wspomagania żadnego się obeszło,
leży tylko pod 3 kocami
/dla porównania Bianka leży w body krótkim i przykryta tetrą/...
jagódka no trochę szaleństwa masz! uważaj na siebie kobito, bo Ci drugi pessar dołożą.. i kłódkę
małgorzatkar fajowy budzik
moje córy od jakiegoś roku już zakumały, że rodzice jak śpią, to niech śpią (czasami udajemy
i udaje nam się w sob/nd pobimbać do..8:30
a często zołzy wstają 5:50, max czas ich spania to niestety 6:30.
pola. powodzenia!!! i superaśnie wygląda już Twój suwaczek
katka wypas z tymi klapkami
chyba odbiłabym piłeczkę i kupiła jej za małe kapcie ;P albo jakąś apaszkę z poliestru w kolorze
którego nie trawi
Catsun wpadłam pod stół! chcesz powiedzieć że te śliczne wyhaftowane w pocie czoła gołąbki nie wiszą u was w najbardziej
reprezentacyjnym miejscu w salonie?!?!?! buahahhahaha
jeny79 witamy ciepło! dasz sobie radę
nie będzie łatwo, ale przecież mamy są tytanami pracy... prawda? 
dodam, że ja mam brata starszego 11 miesięcy i bardzo fajnie mama sobie z mami radziła, także jest to do zrobienia
a mieliśmy całe dzieciństwo super kontakt i do dzisiaj jest git
jeżeli chodzi o pępowinówkę - publiczne banki super pomysł, prywatne - za kosztowne i za mało gwarancji..
i się zastanawiam, czy opadł mi brzuch? ale ciężko to stwierdzić bo cały czas teraz w 3 ciąży ma wrażenie że nosze "niżej",
już mięśnie tak nie trzymają etc... nie mniej jednak siedziało mi się dziwnie.
naczytałam się o Waszych zawrotnych ilościach bodziaków i poszłam sama dokupić
krótkich spodenek - mam parę fajnych T-shirtów na noworodka, ale nie miałam krótkich spodenek.. to też bardziej do fotek
aaa..dzisiaj w szpitalu u siory, na drugiej sali usłyszałam, że leży chłopczyk z terminu na 5.lipca ;P
i tak sobie o nas/Was pomyślałam hihi... zdrowy, troszkę malutki bo 2100g ale zdrowiutki i bez wspomagania żadnego się obeszło,
leży tylko pod 3 kocami
jagódka no trochę szaleństwa masz! uważaj na siebie kobito, bo Ci drugi pessar dołożą.. i kłódkę
małgorzatkar fajowy budzik
i udaje nam się w sob/nd pobimbać do..8:30
pola. powodzenia!!! i superaśnie wygląda już Twój suwaczek
katka wypas z tymi klapkami
którego nie trawi
Catsun wpadłam pod stół! chcesz powiedzieć że te śliczne wyhaftowane w pocie czoła gołąbki nie wiszą u was w najbardziej
reprezentacyjnym miejscu w salonie?!?!?! buahahhahaha
jeny79 witamy ciepło! dasz sobie radę
dodam, że ja mam brata starszego 11 miesięcy i bardzo fajnie mama sobie z mami radziła, także jest to do zrobienia
a mieliśmy całe dzieciństwo super kontakt i do dzisiaj jest git
jeżeli chodzi o pępowinówkę - publiczne banki super pomysł, prywatne - za kosztowne i za mało gwarancji..
Bo przecież to męskie body było
Masakra.. Mogę Ci odsprzedać haha
niestety koszty przechowywania są strasznie wysokie, dlatego to wszystko dopiero u nas raczkuje