Ja mam bardzo czesto sny zwiazane z osobami z forum, porodem i szpitalem. Ostatnio snilo mi sie, ze urodzilam tego samego dnia co Elifit i Undomiel

a kiedy snil mi sie szpital, powiedzieli, ze juz rozpoczela sie kolejna ciaza, bo przeciez chcialam miec corke
Jak sni mi sie szpital, porod albo cos w tym rodzaju to wtedy sporo siary mi wycieka. W ciagu dnia nigdy mi sie jeszcze nie zdarzylo. Zauwazylam za to, ze dziecko strasznie sie uaktywnia gdy slyszy moja siostrzenice. Smialam sie, ze chcialby popyskowac razem z nia
Nie pamietam ktora z was pisala, ze ma juz dosc ciazy, czuje sie egoistka i chcialaby juz urodzic - mam identycznie. Nie chodzi o to, ze chce wypychac dziecko w stresie na swiat, ale o to, ze juz jestem mocno umeczona i otumaniona ciaza. Poza tym porod jest tak blisko, ze nie moge sie go doczekac i z zapartym tchem wyczuwam i licze skurcze.
Jezeli chodzi o spanie na zapas to ja tez czesto slysze ten tekst, ale juz mnie nie rusza...
Bylam dzis w play i o dziwo sensownie mi sie rozmawialo z doradca. Dostalam spis telefonow. Rozeznam sie w tym jutro i podejme jakas decyzje.