Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Lilla popłakałam się ze śmiechu przy tym lizaniu kół od wóżka![]()

) potem na pierwszym usg wyszło że ciąża młodsza o tydzień co by się zgadzało z terminem owulacji i zapłodnieniem- czyli termin na ok 15.07. Później Bąbelek nadrobił i termin z usg pokrywał się z terminem z OM.
Wiecie tak patrząc na te porody przedwczesne i wagę maluszków to nasuwa się pytanie na ile wiarygodny jest termin OM. U kobiet miesiączkujących nieregularnie jest on kompletnie nieadekwatny do realiów.
Obok mnie leży dziewczyna która wg OM jest w 9 tc a wg usg w 6 tc. Ale lekarze całą ciążę będą brać pod uwagę OM i termin wyznaczac wg OM :/
Dziś kończę 38 tc. Wow
W każdej chwili może się zacząć. Skurcze mam leciutkie ale to nic nie znaczy.
dziewczyny nie mam neta sory ze tak pozno julka urodzila sie 14.06. o 7.07 wazyla 2720 i ogolnie wszystko ok tyle ze dostala zoltaczki i dalej jestesmy w szpitalu. odezwe sie jak wroce. powdzenia wszyskim i gratulacje tym ktore maja swoje robaczki. Doczytam dopieero jak wroce. pozdrawiam
Pola jakies imie wygralo?tymek franek antek to piekne imionaa rodzine miej w dupie.twoje dziecko.znaczy wasze.wasz wybor
tymek i zuzia dumnie brzmi
![]()