• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ale fajnie makota :) trzymamy kciukasy z frankiem za ciebie i adasia ;) to sie najezdzilas wczoraj :)

Tak w ogole to dzien dobry laseczki i malenstwa :) dzis musze znowu do jeleniej jechac na ktg :/ nie chce mi sie...wkoncu to 80km w obie str.a wczoraj mnie plecy bolaly :( ale chociaz zobacze porodowke i moze dostane liste wyprawkowa do tego szpitala

ooo kolejna chce zostac czerwcówką ;-). Makota wracaj Ty już z Synkiem do domu - trzymam kciuki!!!!

Witam się porannie. Od dzisiaj mniej będę na forum, oczywiście podczytywać Was będę, ale z odpisywaniem z telefonu będzie ciężko, bo pędzę na przygotowania weselne. Tzn ja tam niewiele będę robiła, ale przynajmniej wkręcę sie w weselny klimat, żeby mi żal nie było jakbym miała nie dotrzymać soboty ;-). Gdyby się coś u mnie działo to mam numer do Emyly więc chyba nie będzie miała nic przeciwko, żeby Wam przesłać info :blink:.

Także nie rozpakowujcie się za bardzo (jedynie te co już bardzo, bardzo chcą). :-D

Melduję się w dwupaku.
Makota, a jednak?;-) zaciskam kciuki!!!

Mój Adaś wczoraj i dziś coś leniwie się rusza, chyba ma już dosyć, tak samo jak ja - zdecydowanie za mało miejsca ma w brzuchu, ciężko mu się rozepchać, a mnie każde rozpychanie boli:baffled: Przed 4 obudziła mnie zgaga:angry: może jak zdejmą mi pessar, to Młody zejdzie mi z żołądka, bo już nie radzę sobie z tym bólem:-(
Ogarnęłam już wczorajsze pranie, złożyłam wózek do kupy - oczywiście mąż zwlekał z tym, a wczoraj się okazało, że trzeba koła dopompować.. a pompki brak - zabić takiego to mało:wściekła/y: Muszę Klaudii za małe ubranka wepchnąć do worków próżniowych, bo wszędzie leżą kartony, czas najwyższy zrobić z tym porządek, potem niech A wpycha to na strych. A wieczorkiem wpadną znajomi na lody, przyjmę ich pewnie w pozycji horyzontalnej;-)

Dzien dobry
u mnie bez zmian naturalnie
t
Makota, wiedzialam , ze to sie tak skonczy :) trzymam kciuki i czekam na info, ze Adas juz jest.

Cala noc bolal mnie brzuch, a raczej zoladek i jelita, do 4 nie moglam zasnac. I dalej boli, nie wiem, co to. Na pewno to nie bole porodowe :(
Dzis dalszy dzien dola :(

to sie bidulka nabeigala po tych szpitalach! makotka duze kciuki i mam nadzieje ze juz "uko****ecie" Adasia na zewnatrz...... no to dziewczyny nam sie rozsypuja na dobre..... niech no zostanie chociaz kilka na lipiec co???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry