pola.
Fanka BB :)
Dziewczyny a jak to jest z badaniem słuchu u noworodka? Standardowo chyba sie je wykonuje w szpitalu? Niestety w tym moim szpitalu nie mieli specjalistów od tego i dostałam nr tel do poradni w ktorej to załatwię. Dzis zadzwoniłam i sie okazało ze terminy dopiero na wrzesień...
No i kolejne pytanie. Dostałam zalecenie zeby zgłosić sie na kontrolna wizyte z maluszkiem miedzy 5 a 7 dobą zycia. I teraz sie zastanawiam gdzie sie zgłosić? Do lekarza rodzinnego? Do jakiejs specjalnej poradni pediatrycznej? Jestem totalnie zagubiona w tych sprawach. Potem jeszcze dojdą obowiązkowe szczepienia i inne wizyty u lekarzy specjalistów i tez sie boje ze nie ogarne.
No i kolejne pytanie. Dostałam zalecenie zeby zgłosić sie na kontrolna wizyte z maluszkiem miedzy 5 a 7 dobą zycia. I teraz sie zastanawiam gdzie sie zgłosić? Do lekarza rodzinnego? Do jakiejs specjalnej poradni pediatrycznej? Jestem totalnie zagubiona w tych sprawach. Potem jeszcze dojdą obowiązkowe szczepienia i inne wizyty u lekarzy specjalistów i tez sie boje ze nie ogarne.

no ale nic dziwnego jak taka pogoda
nic nie wiem....brzuch mi sie czesto stawial ale ciagle zapominalam patrzec co jaki zcas tzn patrzylam ale za chwiel zapominalam ktora to była