reklama
Hubson
Fanka BB :)
Malgorzatka, kochana, ale tempo!!
Gratuluje malutkiej Zuzi !
Floriana, kciuki, zeny to bylo to!
Pola, jak milo czytac, ze tsk szybko doszlas do siebie
jako, ze ssanie w laktatorze slabe dalam radr w miare bezbolesnie. Na super efekry nie licze....
Mamobobasa, ja nie pamirtam, czy bolalo... masz to gdzie skonsultowac? mam nadzieje, ze dunska sluzba zdrowia Ci pomoze
niestety, ale nie umiem oderwac mysli...
poszlabym spac, ale zab koszmarnie cmi. i maly sie wierci wybitnie dzis.
Floriana, kciuki, zeny to bylo to!
Pola, jak milo czytac, ze tsk szybko doszlas do siebie
jako, ze ssanie w laktatorze slabe dalam radr w miare bezbolesnie. Na super efekry nie licze....
Mamobobasa, ja nie pamirtam, czy bolalo... masz to gdzie skonsultowac? mam nadzieje, ze dunska sluzba zdrowia Ci pomoze
niestety, ale nie umiem oderwac mysli...
poszlabym spac, ale zab koszmarnie cmi. i maly sie wierci wybitnie dzis.
mama_bobasa
Moderatorka
Malgorzata! ogromne gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was!
Hubson najbliższą wizytę u położnej mam za 3-4 tygodnie, ale jak naprawdę zacznie mnie to martwić to umówię się wcześniej.
Hubson najbliższą wizytę u położnej mam za 3-4 tygodnie, ale jak naprawdę zacznie mnie to martwić to umówię się wcześniej.
Ostatnia edycja:
malgorzatkar
Nie wiem o której, jakoś z niecałą godzinę temu
męża muszę zapytać rano... Teraz Zuzia jest na noworodkach a ja leze na pooperacyjnej i próbuje usnac, ale ciężko, bo jakaś dziewczyna chrapie... O 0:50 byłam na ip, o 1:30 zaczęli mi dawać kroplowki. Wody odchodzily, miałam skurcze i 3cm rozwarcia, podobno powinnam przyjechać szybciej. E szpitalu przepelnienie, dziś rodzilam już jako szósta! Ale od rana miałam przeczucie, ze nie dotrwam do 3 lipca 
Sąsiad nas zawiózł do szpitala, sąsiadka została z Ola, teraz już moja mama dojechala też, mąż już wraca do domu.
Personel poki co wydaje sie miły i spoko. Mika wbijaj też, miejscowe ci trzymam!
Sąsiad nas zawiózł do szpitala, sąsiadka została z Ola, teraz już moja mama dojechala też, mąż już wraca do domu.
Personel poki co wydaje sie miły i spoko. Mika wbijaj też, miejscowe ci trzymam!
emily_emu
Nie wiem... Chlop spi... Moja mama w pokoju obok... Nie wiem czy wszczynac alarm czy mi przejdzie. Dam znac
narazie mam dylemat. Chyba odpale tv albo komputer... Nie wiem
mi sie zawsze wydaje ze panikuje i nie jestem pewna czy robic zamieszanie. Teraz mnie nie boli nic... Minelo 5 min od ostatniego skurczu. Albo zaraz znowu zwine sie z bolu albo przeszlo...
Ledwo opublikowalam post i skurczzzzz
Ledwo opublikowalam post i skurczzzzz
reklama
malgorzatkar
Emily trzymam kciuki, ja też nie chciałam paniki siać a okazało sie, ze mogłam nie czekać tylko wcześniej przyjechać...