reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

tak to wygląda :

IMG_20140710_192224 (1).jpgnie wiem czy coś da się odczytać bo jakość kiepska

Załączniki

• IMG_20140710_192224 (1).jpg
    IMG_20140710_192224 (1).jpg
    15 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
reklama
Jagodka tak myślałam że gdzieś był błąd ;)
Seorise ja też miałam takie skurcze na 90 i mi położne mówiły że chodzi o długość skurczu czyli np minuta 90tki to jest skurczybyk że ho ho. A u mnie nie trwał on dłużej niż 15 sekund i spadał.

Sokoja:-D
Ja podejrzewam, że dopiero nad ranem mnie coś ruszy, jeśli już, bo skurczy ni hu hu, tylko to kłucie w szyjce..

Elifit dobrze mówisz, jak wyglądają jak góry stołowe, to to jest TO

No to dziewczyny czopowe noc jest wasza :-D oby!

A mi teściowa od dawna truła że bierze urlop od połowy lipca żeby Natalię do siebie zabrać a teraz mi mówi że jej nie weźmie choć taaak bardzo by chciała bo remont łazienki robi............. !!! Nagle sobie wymyśliła!
Czy ona musi robić to samo co ja? Ponoć kasy nie ma... A widzę że wszystko po mnie małpuje. Zaczyna mnie wkurzać. No i po co dupe truje jak to wielce dla Nati urlop bierze???
I jeszcze zdziwiona że w ten weekend do nich nie przyjedziemy :-( Dziwne co??? Jakaś ciąża, 38 tc czy coś takiego chyba u mnie występuje, a może mnie się tylko wydaje??? ja nie wiem co się z nią stało. Wcześniej taka nie była!

my na plesniawki dostalismy nystatyne, ale nie pomogla. jutro ide do pediatry to poprosze aby cos doradzila
z tymi siuskami slyszalam od 4 osob, w tym 2 mniej wiecej w moim wieku...

moj dziec wisi caly dzien na cycu - nauczyl sie ssac... moze mi laktacje unormuje, bo znowu mialam cycki jak gorace kamloty...

czy mamy kp dopajaja dzieci? moj m upiera sie, ze powinnam to robic, a ja jestem zdania, ze wystarczy piers. mam tez pytanie, czy staniki i wkladki laktacyjne nosicie non stop?

ja podaje vit D i K - tak zalecili w szpitalu i pediatra - po 3 mż rezydnuje sie chyba z K i podaje sie samo D
Oczka przemywam sola fizjologiczna, do noska nic nie mam
W mleku matki jest wszystko co dziecko potrzebuje. najpierw piciu =zupka potem "drugie danie" wiec nie trzeba dopajac. twoj malz powienien poczytac ze karmienie piersia to najlepsze co dziecie moze dostac.

wkladki i biustonosze mam non stop bo mi czesto az kapie z cyckow, a wcale twarde nie sa.

tutaj na piersi dzieci wit K do 3 m-ca maja brac, a wit D do 4 rż.

Od lekarza dostalam jakis lek na candidie i mam dawac malej i sobie sutki profilaktycznie smarowac i oczywiscie tu MAMUSIA tez musiala swoje zdanie wtracic ze ONA nigdy na piersiach nic od dzieci nie miala, i ze dlaczego tak duzo tego lekarstwa mam dawac, i ze ono za rzadkie jest wiec chyba jakies zle przepisal. Mamusia nawet technikum nie skonczyla z powodu zalozenia rodziny w 2 kasie :/ ale jest mimo to madrzejsza od lekarzy :]

KOPACZ - bedziesz miala pokarm, nie poddawaj sie

Makota, ja w ciąży miałam przepisaną nystatynę i wiem, że schodziło po niej powoli, więc smaruj Adasiowi tak jak Ci lekarz kazał i powinno pomóc.

reklama
Kum - ja właśnie dlatego do pracy się nie wybieram... jakby mi ktoś wyjechał z tekstem ty jeszcze w ciąży to nie ręczę za siebie

Ninja, Catsun - ja po remoncie tak intensywnie sprzątam, że o wywoływaniu porodu tym sposobem mam jedno zdanie BEZEDURA

Jutro wizyta... pewnie antybiotyk dostanę, L4 wypisze i na tym się skończy.

Do góry