Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaciekawiła mnie ta herbatka z kopru. W sensie zebym ja ja Piła. W jakich dawkach jest zalecana? I gdzie ja kupic?
Hej z rana.
Zuzu dała pospać. Pobudka na cyca była jedna a tak to nad ranem 4h nieprzerwanego snu![]()
Seorise fajnie że jutro do domku
Michalina współczuję swędzenia. Oby lekarz poradził coś na to.
ja pije jedna filizanke dziennie bo ona tez pobudza laktacje, a boje sie bolu piersi znowu.Zaciekawiła mnie ta herbatka z kopru. W sensie zebym ja ja Piła. W jakich dawkach jest zalecana? I gdzie ja kupic?
pozytywne nastawienie
Magdalenko co z tobą tak dobrze rokowałaś 
nie do pracy tylko na porodówkę
Venus - &&&&&
i schylać się mogę bez przeszkód 
Pola ja kupowałam w aptece. Tam też na pewno doradzą ile pić. Może np zacząć od 1 filiżanki i można zwiększyć...
Dziewczyny ostatnio tak pisałyście o tej laktacji i przypomniało mi się, że położna jak u mnie była to przyniosła mi próbki takiego czegoś na laktację do picia co się rozpuszcza w mleku i podobno działa genialnie, bez porównania do tych wszystkich herbatek... Jak chcecie to poszukam tych próbek i podam nazwę, zawsze warto spróbować przy problemach z mleczkiem...

Jak tak czytam problemy mam z dziećmi po drugiej stronie to się zastanawiam, czy jestem normalna, że się zdecydowałam na drugie dziecko
Zwłaszcza wstawanie w nocy "uwielbiam" - ostatnio ok 4. budzę się na siku i nie chce mi się do wc iść, a co dopiero do małego terrorysty
Ale jakoś trzeba dać radę, już za późno się teraz wycofać ;-)
A wieczorem idę go mojej gin. Tak, że dzień mam zaplanowany 
świetnie radzisz sobie psychicznie z tą trudną bądź co bądź sytuacją. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie, a Adaś weekend spędzi już w domku 
ale jak się ochłodziło to już było o niebo lepiej
a gdybym miała policzyć ile razy w swoim życiu straciłam do niej cierpliwość - hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuu nie wiem czy taka liczba istnieje ;-)

Miłego dnia dziewczynki :-)