reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit- ja tez juz zaliczylam z Laura identyczna sytuacje. Chluslo z niej tyle, ze bylam w szoku. A lezala na pleckach, zanim ja zlapalam to chlustalo jak fontanna. Co sie strachu najadlam to potem jak na szpilkach w nocy spalam:/

My wlasnie walczymy ze snem i z cycem.. Pol godziny snu.. Pol godziny cyc:/

Undomiel w takim razie trzymam kciuki&&& z lewatywa i czopkami nie pomoge bo nie mialam ani jednego ani drugiego.

Ostatnia edycja:
Hej kobietki :)

Podczytuje Was, ale jeszcze nie mam czasu żeby ogarnąć bb, po 3 dniach darcia się Julka trochę odpusciła, a raczej brzuszek, za to znów zaczęły się problemy kupkowe jak widzę nie tylko u mnie.
Tesciowa ponoć dziś dowiedziała się o jakimś skutecznym sposobie, jutro ma do mnie przyjechać i powiedzieć co i jak, więc jak coś to się z Wami podziele :)

Poza tym trochę się już ogarnełam, babcie jak mają czas to przyjeżdżają i pomagają, sama nie dałabym eady, M prawie całe dnie spędza w firmie, ostatnio musiałam go ustawić do pionu i trochę więcej mi pomaga.

Mam też problem z pokarmem, brałam bromergon na zatrzymanie, ale bardzo źle się po nim czułam, odstawiłam go po tygodniu, bo mleka nie było, a bałam się go brać jak musiałam zostać sama z małą, dwa razy zrobiło mi się tak źle, że M musiał przyjeżdżać do domu, od wczoraj pokarm się pojawił i cieknie ze mnie, nie wiem co mam robić, boje się nawału, ale nie chcę wracać do tych tabsów... Poradzcie mi mam odciągać trochę ręcznie czy nie? Sama już nie wiem :(

Elifit to faktycznie miałaś przeżycie, dobrze, że udało Ci się zachować zimną krew, bo często jest tak że matka wpada w panikę i nie jest w stanie nic zrobić.

Julka znów się prezy i płacze i coś czuje, ze szykuje się ciężka nocka....

Ostatnia edycja:
Bierz lewatywe, żeby się dobrze oczyścić ;) kolejne lwiątko nadchodzi. Te nasze lewki muszą mieć mocne wejścia, same, nigdy dublet. Więc reszta nie ma co się na jutro nastawiać ;)

Elifit dzielna jesteś dobrze że nie spanikiwalas.

Elifit ja mialam podobnie z Ola, kilka razy tak chlusnela, ze sie zastanawiałam skąd w tym małym brzuszku tyle jedzenia.... Ja przy takich wypadkach bralam ja na ręce bokiem, plecy jej do mojej klatki i jak chlustala to ewentualnie w stronę podłogi przekrecalam lekko. U nas jak już zeszło z brzuszka co zalegalo, to kilka dni spokój był. A raz mi sie by zadlawila, teściowa ją pilnowała, do dziś nie wiem, co sie dokładnie stało, podbieglam, wzięłam na rękę twarzą do podłogi i glowa niżej niż.nogi, a druga ręką po pleckach uderzalam i złapała oddech. To sie odruchowo robi...

Seorise ja na zatrzymanie.bralam dostinex czy jakoś tak. Dwie tabletki po pół co 12h i po tych dwóch dobach już nic prawie nie było w cyckach. Efekty uboczne słabsze niż po bromergonie. Tylko koszt, prawie 100zl zaplacilam, no ale tylko weekend i po sprawie. W głowę trochę sie mi kręciło, ale tak, ze w miarę funkcjonować mogłam.

malgorzatkar słyszałam o tych tabletkach, ale do lekarza dostane się w przyszłym tygodniu, nie wiem czy dam radę wytrzymać....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry