reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja daję cyca na czkawke ale najpierw czekam czy sama nie przejdzie...

Gorąco i duszno! Poszłam z dziewczynami na ławkę pod blok koło 17, bo tam cień akurat i Zuzia w końcu pospala trochę... Ola sie pobawila z koleżanka, wszyscy zadowoleni, tylko chłodu, chłodu dajcie!

Małgorzatkar u mnie przeszła burza i w końcu chłodniej się zrobiło. Wysłałam Ci;)
Malutek też szczęśliwy z takiego obrotu sprawy, padł przy jedzeniu i śpi.

na czkawke ponoc dobrze w pionie dziecko potrzymac. jak nie pomaga to daje cyca.
moj m bardzo pomagal jak mial urlop. teraz wrocil do pracy i juz mniej. w nocy wstawal ja i tak nie spalam to mu powiedzialam ze nie ma sensu zeby sie budzil bo ja w ten czas i tak nie spie. no i przestal sie budzic. dwie ost noce maly malo spi a maz ani rusz i sie wkurzylam. ale przeciez sama kazalam mu spac.... wez tu dogodz ;]

nie ma nic gorszego niz codzienne tel czy juz urodzilas. ja przenosilam 5 dni i codziennie pomimo prosb zeby dali mi spokoj to odbieralam telefony z tym meczacym pytaniem... nie denerwujcie sie, wasz dzien nadchodzi ;]] rozpakowywac sie!

Moja córcia kąpała się poł dnia w basenie z koleżanką i teraz już spi..wymęczyła sie.ja siedziałam w cieniu i generalnie to masakra tak gorąco..u nas była burza bez deszczu masakra :angry:
A ja postanowiłam że ide spać bo coś siły nie mam.życzę wam spokojnej i chłodnej nocy i żeby maluszki nie były marudne :)

reklama
Jedna panna padła, poszłam usypiac drugą, to ta pierwsza sie obudziła...teraz padła druga, pierwsza chyba też już...więc w końcu coś zjem dziś.

Doti ja szczepic będę w terminie, chyba ze Ola coś przyniesie z przedszkola, wtedy będę czekać, aż wszyscy zdrowi będą

Do góry