darunia0712
Fanka BB :)
Nikodem uwielbia smoczek, Hania wypluwa. Czasami muszę jej wetknąć żeby zatkać jej buźkę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Heh moja teściowa jedynie co jakiś czas wtrąci "a może jakbyś przepajała to by tak nie wisiała" na co ja standardowo odpowiadam że cyc to jedzenie picie i smoczek.

Tyle piszecie o tych chustach że może i ja się skusze?? Od razu można nosić dzieciątko czy jak?
Pomalowałam pazurki![]()
![]()
taka głupia rzecz a cieszy :-)
Czuję się mega zmęczona, ale do tego stopnia że gdybym się położyła to i tak nie zasnę.
Kiedy pierwszy raz poszłyście na spacer z Maluszkami??
A te które mają swój kawałek ziemi to czy od,razu wystawiałyście na zewnątrz dzieciaczki??
Pamięta ktoś to?![]()
Czy tylko ja nie zamierzam nosić chusty????
Byliśmy dzisiaj w ZOO. Maluszek się wyspał,córka poszalała z kuzynami. Stwierdzam,że karmienie piersią jest super wygodne. Siadam na ławce, wyciągam cyc i po kłopocie.
Odnoszę wrażenie,że aktywność forum znacznie spadła.Raptem jeden wątek jakoś tam działa, a reszta pusta:-(
Co się z nami stanie ? Przenoszą gdzieś forum jak dojdą nowe ciężarówki?
Dziewczyny po cc. Pozwalacie sobie na gorącą ,długą kąpiel?
Ja mam straszną ochotę. W ciąży miałam szlaban, do niedawna jeszcze plamiłam i miałam opory. Teraz już chyba jest czysto i tak się zaczęłam zastanawiać nad relaksem w wannie