reklama

Lipiec 2014

Ania :-(
Makota lepiej idzi do lekarza. Moja koleżanka też miała tak z córeczka. okazało się ze mloda ma refluks i trzeba bylo medicamentami leczyć. Współczuję @. Ja już rok bez niej i wcale nie tęsknie.

reklama
życie jest krótkie...

Makota, ja pierwszą @ po Oli dostałam po 15 miesiącach od porodu, na wakacjach oczywiście... była dziwna, lało się ze mnie, bolało strasznie, na szczęście trwała tylko 3 dni. teraz mam nadzieję, że prędko nie przyjdzie...

makota nie miałam jeszcze, ale to co teraz napisze to będzie ogień..otóż mój @ jest gorszy od porodu przynajmniej tego drugiego..pierwszy był straszny,ale i tak wolę rodzić niż mieć @ taki jak zawsze mam:crazy:
Ale w pierwszej ciąży dostałam po 4 tygodniach, a teraz cisza...aż się boję.

Bolu sie nie boje, ale utraty krwi :( duzo mi dzis pocieklo... Po pododzie 2 miechy mialam anemie.
Jagodka - polog byl chyba gorszy od porodu ;( moge wspominac polog podczas bolesnej @ :p
Lilla - my mamy skiero do gastrologa, ale na polowe listopada. Jutro spdobuje sie umowic prywatnie. Do pediatry nie ide, bo ona od 3 miesiecy strzela kula w plot

Grrr! Napisalam post i gdzies mi die zapodzial:/
Dzien zlecial szybko.

Makota, wspolczuje @. Niestety ja mialam mega bolesna i lecialo ze mnie ciurkiem, juz bylam przerazona tym. Mam nadzieje, ze wymioty u Adasia to nic powaznego:*

Kasztany:) ja ostatnio kopalam kasztanka a pies za nim biegl, ale sie nie schylilam po niego, a szkoda :-P ja rocznik 87, maz 78.. Niech on sie schyla najpierw:P

Strasznie mi przykro z powodu Ani:( byla tylko miesiac mlodsza od mojego meza:( a tych dzieciaczkow jak mi szkoda, ech zycie jest takie kruche. A czlowiek w tym pedzie czasem o tym zapomina.

Moja laseczka od 22 urzadza sobie tylko drzemki 10min a potem oczy jak 5zl robi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry