Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
Pewnie nikt mnie nie pamięta, ale nie mam czasu na udzielanie się :/ Jagódka może kolki Wam się kończą? Z całego serca Ci tego życzę! Czekam na ten dzień jak na wygraną w totka
Gdzieś wyczytałam w internecie piękne zdanie,, mamy nie powinny umierać " ....
My wstaliśmy o 7 karmienie było o 5 ..ale mały właśnie pojadł i poszedł spać a ja się szykuje bo jadę zawieź Wiki do szkoły...i forumowe fatum mnie dopadło tak mnie bolał brzuch w nocy na @ że prawie w ogóle nie spałam
Też nie mogłam zasnąć wczoraj, dopiero po północy zgasłam. Jeszcze mnie chcica dopadła i nie mogłam się potem wyciszyć;-) Venus fajnie, że wpadłaś;-) Zdarzyły się już dwa dni bez kolki w ostatnim czasie.. może kiedyś się to jednak skończy.. Tobie też tego życzę
Dziś ubranka dla maluszków w lidlu
Malo tu pisze bo po tej sytuacji z tesciami sama z Hubim jestem prawie caly dzien I ciezej mi.. Czasami na zamknietym cos skrobne..
Makota- Moj pierwszy okres nie byl bardzo bolesny ale lalo sie ze mnie strasznie az myslalam czy nie isc do szpitala bo balam sie ze mam jakis krwotok.. A jaka mate kupilas?
Jagodka- To juz 2 raz bez kolki! 3 miesiac sie grubo zbliza! Juz niedlugo bedzie duzo lepiej
Venus- Gadasz glupoty ze nikt Cie nie pamiet :*
Kornela- Ja tez rocznik 89
Co do Ani sie nie wypowiem... Bo to zbyt ciezkie.. Juz na zamknietym pisalam ze jak sobie wyobraze ze zostawiam mojego Hubiego i juz nigdy go nie przytule.. Nie zobacze jak rosnie, mowi mama to plakac mi sie chce.
Wkur*** mnie ze na tel nie ma opcji lubie czy dziekuje... Grrr:/ A ja tylko na tel mam szanse tu byc
Jagodka- W takich momentach czujemy sie super mamami I jestesmy dumne z naszych dzieci)
Zauwazylam ze teraz wszystkie bobasy u nas zaczynaja duzo gadac ! U mnie wczoraj Hubi podniosl sie na kolanach i raczkach i przepelzal.. Bylam w szoku...... Musze z nim pogadac ze to jeszcze za wczesnie
U mnie Hubi duzo piszczy.. I ostatnio ulubionym "slowem" jest gee i mowi to tak ze slina mu wibruje w przelyku xD
Piszecie o tych @ a ja juz druga mam od porodu.i sa straszne.tzn nie bola.bo mnie nigdy nie bolaly.ale tak ze mnie leci ze cala dobe chodze w nocnych podpaskach...
Moj maly w pt skoncxyl 3 miesiace hura jest taki duzy
Jakie maty polecacie?bo ja mam ale taka ciemna kolorystycznie..nie wiem czy nie za ciemna...
I mam problem.moj maly nie chce lezec juz w gondolce :/