• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Hej :-)

Agulam ciężkie przeżycia za Wami :-( Ale super, że siostrzeniec już do domku wraca :tak: Dużo zdrówka dla niego :tak:

Natalka dość sztywno trzyma główkę i to od dawna. Martwi mnie tylko ta niechęć do przekręcania jej w lewą stronę. Chyba zakupię tę poduszkę motylka, bo kocyk u nas za bardzo się nie sprawdza :-(

Venus dużo sił Ci życzę - zobaczysz już za chwilę wszystko będzie ok :tak:

reklama
Agulam, bardzo sie ciesze ze wszystko sie ulozylo! Jeszcze zobaczysz jakim Wojtus bedzie okazem zdrowia:)

A ten szpital, lekarze.. Bez komentarza:(

Moja trzyma sztywno glowke dopoki nie przekreci na lewa strone, przekreca na lewo i cale cialo jej leci na lewo;/ nie bylo tak, byla mega poprawa:/ tzn jak ja trzymam a jak lezy na brzuszku to jest wszystko ladnie, pieknie.

Ostatnia edycja:
Agulam, wreszcie wieści od Ciebie i to jakie!!! Super,że wracają, to znaczy,że jest dobrze:tak:

Wybieram się na spacer, zakupy i po dziecko do przedszkola. I co???
Dzieci przygotowane na zimę a mamusia kurtki nie ma. Trzeba w pawlaczu poszukać:no: Mam nadzieję,że się wcisnę.
Dobrze,że rekawiczki i cienką czapkę znalazłam, bo nie wyszłabym na ten wiatr chyba

Zalaczylo sie...

Załączniki

• 1414066461132.jpg
    1414066461132.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 66
AGULAM UWIELBIAM TWOJEGO POSTA. DOBRE WIEŚCI AZ SIĘ PORYCZALAM ZE SZCZĘŚCIA.

GiB trochę się synek GIBnął. Ja rękę trzymam między nogami dziecka, a lokiec pod pacha, druga ręką przytrzymuje dolna nogę. Staram się zmieniać strony, ale jak każdy wole jedną i ja preferuje.

reklama
Agulam miło, że napisałaś, bo myślałyśmy tu o Twoim siostrzeńcu.
Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej. Dużo zdrówka dla maluszka!

GiB ja trzymam za jedno kolanko, a drugą ręką pupka. Tak fizjo nas uczyła. No i przynajmiej 2 tygodnie tylko prawa ręka, potem asymetria powinna zniknąć, to zmiany stron.
A jak ją nosiliśmy na kołyskę, to był krzyk, że cycka nie ma. Kojarzy jej się ta pozycja.

W ogóle to dzień dobry :)

Mam dziś małego ulewatora, ale ulewa śliną z domieszką mleczka. Ale macha dzisiaj strasznie koniczynami, to pewnie za mocno się przy tym spina. Nocka też dziś była słaba, więc nie funkcjonuje za dobrze :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry