• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Moja mama też wylewna w Kocham Cię nie była ale czułam się kochana więc jej wybaczam.

Ja Zuzi mówię często, mówię też za nią że mnie kocha i w ogóle mówię w jej imieniu hehe :P

reklama
Czy mowię ze kocham swoje dziecko? Heh. Jesli o mnie chodzi to pytanie powinno brzmieć czy mowię mu co innego niz to ze go kocham :)

Kasiuchna, dla nas cmentarz to drugi dom dlatego takie przesady mnie nie tylko irytują ale i smucą.

Jagódka, ja tez dziękuje za info o sinsayu. Zamówiłam koszule dżinsowa. Zobaczymy jak z jakością bo jeszcze nigdy nic tam nie kupowałam.

Ostatnia edycja:
Mój K jest chyba czasami przytłoczony naszą :-)miłością, razem z Mż zawsze mówimy że go bardzo Kochamy. Zawsze dostaję milion całusów aż czasami robi taką śmieszną minę i zaczyna gwiazdorzyć:-D

Ile razy w ciągu doby karmicie maluszki? chodzi mi o kp.Miłej nocki ogarnęłam pokoje zrobiłam prasowanie idę spać:D do zobaczenia na nocnym karmieniu chyba że pójdzie na śpiocha:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry