• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja tak na szybko, bo juz sama nie wiem co ze soba zrobic i komu sie wyzalic:( jestesmy z Laura w szpitalu:( dostala takiego placzu, ze zadnemu dziecku takiego nie zycze:( plakala, ze nie dalo rady jej uspokoic, to byl jeden wielki pisk..
Dostala czopki przeciwbolowe i cxekamy... Nie wiem ku**a na co!!! splakalam sie z nia jak bobr:( teraz bawi sie z tata, jest niby lepiej ale dalej ma takie napady przerazliwego placzu. :(

Agulam w temacie w ktoryl jestes u gory jest gwiazdka i zaznaczasz ja i to temat subskrybowany. Ja k jestes w lipcu to po lewej powinnas miec 3 paski. Tam wchodzisz i wybierasz rozne opcje. Nie powiem dokladniej bo ja wsio na czuja robilam wieki temu. Pewnie rano dziewczyny powiedza wiecej.

Mamo b.. a moze to ucho? Zazwyczaj nagle bole to gad uszny... na sam brzuch daliby rozkurczowe cosik....
Tulam tak czy siak.

Ostatnia edycja:
Mamo bobasa mam nadzieję ze to nic poważnego... Może faktycznie ucho, dzieci płaczą wtedy mocno, bo raz boli, dwa boli jak sie dotkną, a dotykają się, bo boli, trzy każdy dźwięk denerwuje...

Doti gratuluję zebola!

Co do przekrecania się na boki dzieci- moja Ola leniwiec, jak była taka mała i ja się denerwowalam, ze się nie okreca, pokazała, ze do cyca potrafi, a do zabawek.jej się nie chciało po prostu. Zuzia do cyca też kombinuje się przekrecic, a na macie niekoniecznie. Grunt to dobry motywator :)

Mamo bobasa jestesmy z wami! Informuj nas na bieżąco jak sie sprawy maja.

Mój syn tez sie nie obraca jeszcze sam ale postanowiłam nie siać paniki tak jak z tym leżeniem na brzuszku. Grunt to dać dziecku rozwijać sie w takim tempie na jakie jest gotowe. Wychodze z takiego samego założenia co Małgorzatkar. Sa dzieci, ktore pozniej (w stosunku do innych dzieci) załapują pewne umiejętności, a potem szybciutko nadrabiają.

reklama
Nocna zmiano mowie dobranoc. :) Poprasowalam i ide spac. Rano musze wstac wczesnie i pojechac z malym do szpitala pobrac krew. Tutaj do 6 r.z. badania labolatoryjne tylko w szpitalu i tylko na skierowanie. A ze maz musi jechac ze mna to trzeba pojechac na 8. ...ciekawostka jest czas oczekiwania na wynik - ok 2 tygodni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry